fbpx
grupni naslovna corporate - Corporate
Jan
01

Corporate

Detalji

Trainer
Address Room 110, Tower B
Date Dec 11, 2019
Time 1:00 PM - 3:00 PM
Day's Mon, Wed, Fri
2 CORPORATE pocetna 1 - Corporate

CORPORATE

Da li su vaši zaposleni žrtve stresa zbog koga je njhova produktivnost u stalnom padu? Voleli bi ste da povećate produktivnost i lojalnost kompaniji? Uviđate da je neophodno izgraditi timski duh među zaposlenima kako bi Vaša kompanija uspešnije poslovala? Ili jednostavno želite da se vaši zaposleni dobro provedu kroz jednu neobičnu aktivnost koja će ih povezati?

Možda je Krav Maga Corporate ono za čim tragate.

Svakodnevne poslovne aktivnosti po svojoj prirodi prouzrokuju stres u različitim oblicima koji mogu voditi do mnogih komplikacija. Počevši od bazičnih razloga po fizičko zdravlje kao što je dugotrajno sedenje, tako i kompleksnih psihičkih i emocionalnih stresora poput stalno zahtevane profesionalne izvrsnosti ili konstantne poslovne neizvesnosti. Nesumnjivo je da ovi faktori imaju negativne uticaje na lično zdravlje.
Efikasna samoodbrana nije samo praktična i neophodna , ona je takođe komponenta koja pomaže dugoročnoj profitabilnosti vaše organizacije. To je alat koji daje osećaj vrednosti zaposlenima, uliva samopouzdanje i čini ih sigurnijim. Vodeće kompanije shvataju da su zaposleni njihova najvrednija imovina i znaju da preduzimanje koraka za očuvanje zdravlja zaposlenih, kroz sprovođenje programa aktivnosti kao što su trčanje, joga i obuka o bezbednosti na radu, ne samo da je ispravna stvar, već je to u najboljem interesu fiskalne vitalnosti, dugovečnosti i uspeha kompanije.
Nudimo prilagođene programe samoobrane za sve vrste organizacija, bilo velikih ili malih.

Krav Maga Corporate program realizujemo u nekoliko formi.

3 CORPORATE tekst 1 1 - Corporate

Seminar

Aktivnost u trajanju od 90-120 minuta tokom koje se upoznajete sa najpraktičnijim tehnikama Krav Mage, timskim igrama, timskim nadmetanjima, načinima za izbegavanje sukoba i najrealističnijom simulacijom odbrane. Ovo je aktivnost koja je edukativna, koliko je i zabavna.

Radionica

Radionica je aktivnost koja se može realizovati u toku jednog ili dva dana, tačnije u trajanju od 3 do 6 sati. Tokom simulacije se dobija dublji uvid u Krav Maga tehnike, tipove napadača, njihov modus operandi, napredne tehnike izbegavanja, borbeni mentalitet i simulacije. Radionica se, takođe, može sprovesti tako da pokriva jedan specifičan problem ili specifičnu lokaciju.

Redovni treninzi

Za potrebe Vaše kompanije možemo formirati ekskluzivne grupe u kojima bi učestvovali Vaši zaposleni u definisanim terminima i prema definisanoj dinamici.

Program skrojen prema potrebama

Imate ideju i viziju sopstvene aktivnosti? Mi volimo izazove. I još više volimo da budemo kreativni. Najbolji rezultati dolaze iz zajedničkoe podele ideja i rada, tako da smo nestrpljivi da zajedno radimo na tome da donesemo najboje otelotvorenje koncepta i vizije koju imate.

4 CORPORATE tekst 2 1 - Corporate

SADRŽAJ PROGRAMA

Krav Maga Corporate programi se sastoje od eklektičke selekcije Krav Maga tehnika koje dokazano drastično redukuju stres, unapređuju samopouzdanje, zdravlje i samim tim podstiču produktivnost. Trening metode su prilagođene formulisanom programu i usmerene na stvaranje pozitivne i ohrabrujuće atmosfere, lišene drila i fokusirane na postignuće kako pojedinca tako i timova.

BENEFITI

  • Učenje životne veštine; važne kao prva pomoć
  • Zdraviji, srećniji i sigurniji zaposleni; i na poslu i van njega
  • Prilika za unapređenje timskog duha i jačanje povezanosti
  • Povećanje veština rešavanja problema i kritičkog mišljenje
  • Poboljšavanje fokusa, koncentracije i sposobnosti da zaposleni ostanu mirni pod pritiskom
  • Razvijanje i bolje korišćenje komunikacijskih i liderskih veština
  • Inovativna, sveža alternativa uobičajenom treningu koja kombinuje fiziču aktivnost sa korisnim veštinama
  • Zabavna aktivnost za zaposlene i praktična investicija
  • Promocija dobrog donošenja odluka i samokontrole

Ako ste zainteresovani da saznate više o našim seminarima, specijalizovanim radionicama i predavanjima, pozovite nas. Biće nam drago da razgovaramo o tome kako možemo prilagoditi određeni program za vašu kompaniju. Kontaktirajte nas na info@kravmaga.co.rs ili +381.69.222.92.72

Top