fbpx
grupni naslovna odrasli - Grupni trening za odrasle
Jan
01

Grupni trening za odrasle

Detalji

Address Arena
Date Dec 09, 2019
Time 5:00 PM - 7:00 PM
Day's Tue, Thu, Sat
grupni 1 sl 1 - Grupni trening za odrasle

GRUPNI TRENING

Da li imate osećaj nelagodnosti i nesigurnosti u mračnim prolazima i pustim ulicama? Da li se osećate ranjivim? Koliko često? Smatrate li da ste sposobni da pravilno reagujete u slučaju napada? Da li želite da ojačate i učvrstite Vaše osobine, poput odlučnosti, istrajnosti, izdržljivosti i mentalne čvrstine?
Želite da nađete odgovarajuću zamenu monotonim treninzima u teretani? Da li ste od onih koji jedva čekaju da se oprobaju u nečem dinamičnom, modernom i zanimljivom?

grupni 2 sl 1 - Grupni trening za odrasle

EKONOMIČNO I MOTIVACIONO

Grupni časovi su najekonomičniji način da naučite Krav Magu.  Odlična struktura i instrukcija u prijateljskoj atmosferi, pružaju vam priliku da iskusite najrealističniji i najkompletniji trening u kome ste do sad učestvovali. Bilo da ste novi u treningu ili ste aktivni već godinama, naći ćete da su naši časovi izazovni i zanimljivi.
Trening Krav Mage ima gotovo iste benefite kao i upražnjavanje fitnes programa ili vežbanja u teretani s tim što polaznik ima mogućnosti, ne samo da popravi kondiciju, već da savlada veštine korisne za svakodnevni život i poveća samopouzdanje na zdrav način kroz sopstveno postignuće i pomeranje granica.
Nezavisno od  godina, pola, snage, nivoa kondicije grupni treninzi su motivišući i fokusirani na potrebe ljudi u današnjem užurbanom, nasilnom i turbulentnom društvu.

grupni 3 sl 1 - Grupni trening za odrasle

ŽIVOTNA VEŠTINA

Na grupnim treninzima ćete naučiti jednostavne i refleksne tehnike samoodbrane, samozaštite, zaštite trećeg lica i borbenih veština prema nastavnom planu International Krav Maga Federation, koje su se pokazale kao uspešne u bezbroj realnih životnih situacija. Kroz seriju posebno dizajniranih drilova usvojićete set veština koji će dramatično unaprediti Vaše samopouzdanje. Set veština koji će dovesti do sveukupnog poboljšanja kondicije. Učiniti vas odlučnijim i istrajnijim. Unaprediti proces donošenja odluka i rešavanja problema. I bićete zdraviji.

Simulacije i realistični scenariji na raznovrsnim lokacijama će stečene veštine i znanja postaviti u realističan okvir i eliminisati iznenađenje, strah, paniku i druga negativna osećanja iz opsega reakcija na opasnu situaciju i osigurati primenu usvojenih odbrambeno taktičkih znanja.

BENEFITI

  • Unapređenje kondicije
  • Unapređenje samopouzdanja
  • Povećanje sposobnosti rešavanja problema
  • Motivacija
  • Drugarstvo
  • Povećanje pažnje i koncentracije
  • Lako merenje napretka
  • Funkcionisanje pod stresom
  • Jačanje, odlučnosti i volje
  • Unapređenje proces donošenja odluka
Top