fbpx
grupni naslovna individualni - Individualni program
Jan
01

Individualni program

Detalji

Address Room 118, Tower A
Date Dec 11, 2019
Time 3:00 PM - 5:00 PM
Day's Tue, Thu, Sat
2 INDIVIDUALNI pocetna 1 - Individualni program

INDIVIDUALNI TRENING

Privatni treninzi su sjajan način da se fokusirate na ono to smatrate da Vam je neophodno i što želite da trenirate. Niste u mogućnosti da pohađate grupne treninge zbog nedostatka vremena, posla ili porodičnih obaveza? Da li želite malo više pažnje ili želite da rafinišete Vaše veštine? Da li želite da se fokusirate na specifičnu oblast koja Vam je od interesa? Trening u većim grupama vam ne odgovara i želite da vežbate u podsticajnom okruženju svoje porodice ili prijatelja?Voleli bi ste zajedničku aktivnost sa svojim prijateljima, koja će vas zbližiti i gde ćete provesti kvalitetno vreme?
U tom slučaju privatni treninzi su odlični za vas.

4 INDIVIDUALNI tekst 1 1 - Individualni program

INDIVIDUALNI ILI MALE GRUPE

Privatne treninge realizujemo u formi individualnog ili treninga u malim grupama.

Individualni trening je tip treninga na kom vežbate samostalno sa instruktorom. Individualni trening će doneti najbrži napredak i razvoj za najkraće vreme. I najbolje od svega, uvek možete trenirate u vreme koje vam najviše odgovara. Dovoljno je samo da se dogovorite sa instruktorom.
Trening u malim grupama je jako sličan privatnim Krav Maga časovima, ali je usmeren na grupe prijatelja ili porodica koje bi želele da treniraju u privatnosti izabrane lokacije.U malim grupama trenirate uz stalnu pažnju instruktora i uz stalnu mogućnost promene partnera za vežbanje, što samo može da ubrza vaš napredak. Odlična grupna podrška i takmičarski duh lišen sujete su faktori koji će vas gurati napred kroz najrealističniji sistem samoodbrane ikada stvoren i dati dodatnu snagu.
Privatni treninzi podrazumevaju posebno skrojen trening režim koji će drastično ubrzati napredak. Privatni treninzi omogućavaju da se pozabavite posebno temom koja vas interesuje ili da se jače usmerite na postojeći nastavni plan. Privatni trening se može sprovoditi redovno ili za specifičnu temu.

3 INDIVIDUALNI tekst 2 1 - Individualni program

ŠTA MOGU DA OČEKUJEM

Privatni treninzi Krav Mage će Vam omogućiti da, pre svega, savladate i usvojite spektar samoodbrambenih veština, ojačate karakter i pozitivne osobine ličnosti na potpuno realističan način u atmosferi i okruženju za koje nalazite da je podsticajno. Povećanje samopouzdanja i značajno unapređenje kondicije i zdravlja su poboljšanja koja ćete nesumnjivo primetiti već nakon nekoliko treninga. Kroz raznovrsne realistične scenarije i simulacije unapredićete proces donošenja odluka i potpuno ćete eliminisati paniku, strah i druga negativna osećanja iz repertoara reakcija na stresnu i opasnu situaciju.
Zajedničko prevazilaženje teškoća tokom treninga će dodatno očvrsnuti vaš karakter i ojačati postojeće veze.
U zavisnosti od Vašeg napretka, možete da očekujete stalnu evoluciju treninga.

BENEFITI

  • Izbor prikladnog vremena treninga i/ili partnera
  • Snažna motivacija
  • Trening u ritmu koji Vam odgovara
  • Fokusiranje na specifične tehnike
  • Izgradnju samouverenosti u vaše sposobnosti
  • Jačanje pozitivnih osobina ličnosti
  • Poboljšanje kondicije i zdravlja
  • Izuzetno brz napredak
Top