fbpx
grupni naslovna kursevi - Kursevi
Jan
01

Kursevi

Detalji

Address Room 118, Tower B
Date Dec 11, 2019
Time 3:00 PM - 5:00 PM
Day's Mon, Wed, Fri
2 KURSEVI pocetna 1 - Kursevi

KURSEVI

Kursevi predstavljaju posebnu kategoriju aktivnosti tačno definisanog trajanja i tačno određene tematike.
Nemate vremena da se posvetite konstantnom treningu ili želite brzo da se osposobite? Želite da se pozabavite jednom specifičnom temom? Želite da učestvujete u treningu sa ljudima koji 100% dele vašu motivaciju i interesovanje?
U tom slučaju predlažemo da odmah bukirate neki od naših kurseva.
IKMF Serbia organizuje dve vrste kurseva: kurseve koje sprovode instruktori nacionalne asocijacije /IKMF Serbia/ i posebne kurseve kojima rukovode članovi Globalnog instruktorskog tima iz Izraela.

KURSEVI PROTIV REDOVNIH TRENINGA

Jedna od razlika između kurseva i redovnih treninga je upravo u time što je kurs vremenski definisan i usmeren na tačno određeni aspekt ili tematiku. Kursevi su po trajanju kraći od pune sezone treninga i zbog toga su nastavni plan ili vremenski raspored održavanja treninga dinamičniji kako bi se u kratkom roku prenelo što više znanja i ostvarilo tehničko i fizičko unapređenje, mentalno očvršćivanje i razvoj taktičkog ponašanja. Samo iskustvo Krav Mage je jače na kursu, a samim tim i doživljaj.
Program i nastavni plan kursa su posebno skrojeni tako da potpuno odgovaraju različitim potrebama i prohtevima u zavisnosti od pola, profesionalne orijentacije i interesovanja.
Ono što je sigurno je da će vam kursevi pružiti jedno odlično iskustvo, kvalitetno i upotrebljivo znanje jer kurseve neprestano analiziramo i evaluiramo kako bismo stalno doneli nov kvalitet, najbolje iskustvo treninga i dali najbolji odgovor na potrebe polaznika.

Neki od naših najpopularnijih kurseva su:

3 KURSEVI tekst 1 1 - Kursevi

INSTRUKTORSKI KURS

Kurs za sve one koji imaju ambiciju da postanu Krav Maga instruktori bilo da dolaze iz sveta Krav Mage ili iz drugih borilačkih veština, sportova ili sistema. Kurs sprovode visokorangirani eksperti iz IKMF-ove centrale u Izraelu.

KURS SAMOODBRANE ZA ŽENE

Tromesečni kurs samoodbrane namenjen lepšem polu koji će izgraditi pravilan stav, demistifikovati sve zablude vezane za odbranu, pružiti znanja o korišćenju tejzera i peper spreja, uliti samopouzdanje i naučiti najpraktičnijim tehnikama odbrane od pretnji i napada sa kojima se suočavaju žene. Kurs je obogaćen i sadržajima tematskih treninga, predavanja, treninga na otvorenom i funkcionalnih treninga, tako da zbog ovog poslednjeg možete upisati još jedan značajan benefit – znatno poboljšanje kondicije.

PREŽIVI ULICU

Krav Maga kurs gde se neprestano vežba na realističnim lokacijama i realističnom okruženju. Kurs je koncipiran u 2 faze. U prvoj fazi se izgrađuju bazične veštine koje se u drugoj fazi primenjuju u realnom i nepoznatom okruženju. Kurs zahteva veliku posvećenost jer se često trenira van sale, ali ovo je Krav Maga u svom najboljem svetlu.

4 KURSEVI tekst 2 1 - Kursevi

POTPUNO SPREMNI

Ovo je kurs koji predstavlja splet Krav Maga treninga, predavanja, realističnih lokacija, realističnih napada i pretnji, samozaštite i praktične upotrebe vatrenog oružja. Tokom kursa ćete upoznati koncept samoodbrane iz svih uglova. Kurs će izvući maksimum iz vas i za kratko vreme vas osposobiti kako da odbranite sebe i svoje bližnje od različitog spektra pretnji I napada.

GET TOUGH – INTENZIVNI KURS KRAV MAGE

Ovo je kurs koji je osmišljen kao uvod u Krav Magu. Kurs tokom kog ćete na najbrži način da očvrsnete i naučite da se branite. Dajte nam 50 sati svog vremena i upoznaćete novog sebe.

BENEFITI

  • Snažna motivacija
  • Trening u ritmu koji Vam odgovara
  • Fokusiranje na specifične tehnike
  • Izgradnju samouverenosti u vaše sposobnosti
  • Jačanje pozitivnih osobina ličnosti
  • Poboljšanje kondicije i zdravlja
  • Izuzetno brz napredak

Više o kursevima konkretnim datumima kurseva pogledajte na stranici Događaj.

Top