Krav Maga Izazov – KravChallenge

Pravi izazov za sve zaljubljenike u Krav Magu i fitnes!

Trudimo se da našim članovima i pratiocima uvek ponudimo nešto novo i zanimljivo, jer želimo da se postojanje i rast IKMF-a ne zasnivaju samo na redovnim treninzima.
Mi želimo da budemo organizacija koja će svojim članovima uvek pružati jednu uslugu ili jednu mogućnost više koja može pomoći u ličnom napretku i razvoju.
Zato vam donosimo akciju i način da dodatno unapredite sebe, a nazvali smo je KravChallenge.

O čemu se radi?

Svake subote na našoj Facebook stranici ćemo postavljati svojevrstan nedeljni/mesečni izazov u kome mogu da učestvuju svi koji izazov nalaze zanimljivim.
Pronađite izazov na našoj stranici, napravite fotku tokom/nakon treninga (i budite kreativni), upload-ujte fotku na Facebook i/ili Twitter (Instagram ćemo uključiti vrlo brzo) i postavite oznaku #kravchallenge i automatski ulazite u igru za nagradu. Najbolja fotografija odnosi nagradu!
Dakle, imate dvostruku korist, prvo, pobedili ste sebe, izašli iz zone udobnosti i pokušali nešto novo, drugo, možete biti i nagrađeni, ali svakako ćete učiniti nešto zanimljivo.
Od samog početka krećemo snažno, izazov pred vama je modifikovani Spartak trening.
Radite jednu vežbu za drugom bez pauze dok ne kompletirate svih 10 vežbi, a zatim odmorite. Ako možete, ponovite ciklus još 1-2 puta.

Očekujemo vaše fotografije!

Vidimo se na sledećem izazovu!

Top