fbpx
Krav Maga radionica – Samoodbrana za zene 749x500 - Krav Maga radionica - Samoodbrana za žene
296

Krav Maga radionica – Samoodbrana za žene

RADIONICA  ZA REALNOST

Krav Maga radionica za žene je bazirana na stvarnim potrebama i realnim situacijama u kojima se mogu pronaći žene u momentima kad je odbrana jedini izbor.

Žene mogu biti izložene nasilju bilo gde i bilo kada: na radnom mestu, na ulici, na koncertu, u prodavnici, u javnom prevozu, od strane poznanika ili potpunih stranac.

 

Oprobajte se u našem kvizu i procenite vaše trenutno znanje i percepciju nasilja

ODVEDI ME NA KVIZ

 

Ne postoji ništa dobro u tome da budete nespremni i ranjivi a sposobnost da reagujete pravilno, reagujete preventivno i pravilno procenite situaciji koja može ugroziti život i telo je neprocenjiva veština koju u današnjem svetu jednostavno morate posedovati.

Žene bi trebalo da poznaju osnove samoodbrane jer moraju da, u svom arsenalu, poseduju znanja i prave alate kojima mogu odlučno da se odbrane. I to ne alate koje se  mogu  zagubiti u torbici, zaboraviti na polici i sl, već one koje niko ne može da oduzme.

11111 1024x683 - Krav Maga radionica - Samoodbrana za žene

ŠTA JE NAŠ CILJ?

Naš cilj je da vas naučimo praktičnim i jednostavnim tehnikama odbrane,  povećamo nivo samopouzdanja, osnažimo učesnice, izgradimo pravilne stavove i tako promenimo percepciju. Želimo da vas opremimo ne samo alatima za efikasnu samoodbranu već i adekvatnim načinima reagovanja i reakcijama kako bi se ti alati uspešno koristili. Mi dajemo realnost. I prave alate za realnost.

Radionica će se baviti temama psihološkog i fizičkog reagovanja na stres, preventivnim obrazacima ponašanja, ranom identifikacijom opasnosti i ranim rešavanjem konflikata, sa akcentom na učenje tehnika odbrana od karakterističnih napada usmerenih ka ženama.

Ključna karakteristika Krav Mage, da je zasnovana na realnosti, će jako prožimati celokupnu radionicu. Na radionici se bavimo samo stvarim i realnim situacijama, kao i realističnom samoodbranom.

NCP 9352 1024x683 - Krav Maga radionica - Samoodbrana za žene
KOJE TEME ĆE SE OBRADITI NA RADIONICI?

– Nasilje i opasnost
– Situaciona svesnost
– Preventivno delovanje i preventivni obrasci ponašanja
– Stay Away model samoodbrane za žene
– Udarci rukama i nogama
– Odbrana od hvatova, držanja i udaraca
– Odbrana od napada na podu
– Korišćenje priručnih sredstava iz okruženja sa naglaskom na šoker i peper sprej

Pored toga, polaznice će biti u prilici da uvežbavaju tehnike na otvorenom i da se oprobaju u jedinstvenoj simulaciji na kraju radionice.

 

KAKO JE KONCIPIRANA RADIONICA?

Radionica je osmišljena kao dvodnevni događaj i održaće će  20 i 21. aprila u ukupnom trajanju od 6 sati, tačnije po 3 sata dnevno. Početak radionice je u 13h. Radionica je miks predavanja relevantnih za temu i vežbanja, odnosno uvežbavanja tehnika u  energičnom i realističnom treningu. Predavanja traju oko 30 minuta oba dana dok je ostatak rezervisan za praktičan trening.

Za radionicu će vam biti potreba sportska odeća bez plastičnih i metalnih delova /ne preporučujemo atlet majice/ i patike. Pored toga sa sobom obavezno ponesite staru torbicu koju više ne koristite i duks jer ćemo deo radionice sprovesti napolju.

Cena radionice iznosi 2500 dinara za ranu prijavu do 10.aprila. Nakon toga datuma, cena je 3000 dinara.

Prijave su obavezne. Broj polaznica je ograničen.

Prijavite se na broj telefona 069/222.92.72 ili putem email-a info@kravmaga.co.rs

Top