fbpx
kids kinderen 008 - Krav Maga za decu
363

Krav Maga za decu

IKMF Serbia započinje program samoodbrane za decu uzrasta 7-11 godina od 12. marta u prostorijama Štark Arene.

ŠTA JE KIDS KRAV MAGA I PO ČEMU SE RAZLIKUJE?

Krav Maga za decu, ili kako se uglavnom naziva ‘Kids Krav’, razvijena je od strane IKMF-a kao deo Krav Maga samoodbrambenih rešenja kreiranih za različite civilne sektore. Samoobrana za decu omogućava deci, u relativno kratkom periodu, da nauče tehnike samoobrane pažljivo prilagođene da odgovaraju njihovom uzrastu, fizičkim i mentalnim sposobnostima.

Krav Maga treningom, deca uče kako da prepoznaju  pretnje kao što su nasilnici i otmičari. Trening takođe ima za cilj da poboljša njihovo samopoštovanje, izgradi samopouzdanje i disciplinu. IKMF Kid Krav Maga metode, posebno u mlađoj starosnoj grupi, uglavnom se uče kroz Krav Maga igre.

Igre pomažu deci da razviju koordinaciju i motoriku, uče ih kako slede uputstva i podstiču asertivnost. Kroz ove igre deca uče kako da izbegnu konfrontaciju i kako da se brane kada je to neophodno, kako bi stvorili priliku za bekstvo. Kids Krav Maga otvoreno i oprezno objašnjava scenarije napada na koje deca mogu naići, tačnije na razliku između maltretiranja od strane vršnjaka ili nepoznate odrasle osobe, ukazuje na njihove opcije u svakoj situaciji, kao i na to kakav je proporcionalan odgovor. Sa tinejdžerima, trening uključuje manje igara i više sliči nastavnom planu i programu za odrasle.

Deca koja treniraju Krav Magu uče mnogo o predanosti i izdržljivosti. Krav Maga ih uči da cene i da budu ponosni na svoja dostignuća kada uče novu tehniku ili prođu svoj test. Oni dobijaju pravi osećaj puta na kome se nalaze i uvid u sopstveni napredak i shvataju da nijedan cilj nije nemoguć.

Mi želimo da Vaša deca budu sigurna i bezbedna i na tome svakodnevno i neumorno radimo. Ali naš krajnji cilj je mnogo širi. I na tom cilju radimo zajednički.  Mi želimo da napravimo dobre ljude. One koji razumeju šta su odgovornost, disciplina, upornost, poštovanje prema drugima i empatija. Tačnije, sve one karakteristike koje će im pomoći da sigurno i uspravno hodaju kroz život.

kids1 - Krav Maga za decu

TERMINI I LOKACIJA

IKMF Serbia započinje Kids program treninga za uzrast 7-11 godina. Treninzi će se održavati utorkom i četvrtkom od 19-20h u prostorijama Štark Arene, ulaz 106 ispod severne tribine. S obzirom da će uskoro lepše vreme i da će dan biti duži, tražićemo svaku priliku da vežbamo na otvorenom.

 

ŠTA JE POTREBNO ZA TRENING

Sve što je potrebno za trening osim dečijeg osmeha je sportska odeća bez plastičnih i metalnih delova. U sali vežbamo na strunjačama tako da patike nisu potrebne. Flašica vode i voćka uvek dobro dođu za trening.

 

zelfverdediging kinderen 008 - Krav Maga za decu

CENA TRENINGA

Cena treninga je 3000 dinara na mesečnom nivou. Svi mogu da računaju na porodični popust od 50% ukoliko učlane dva deteta. Isto tako, možete računati na besplatan mesec treningu ukoliko Vaše dete učlani prijatelja ili drugara iz razreda.

 

Prijavite se na broj 069.222.92.72 ili putem kontakt forme na sajtu.
Isto tako, obavezna je najava dolaska na prvi trening.

Vidimo se na treningu!

 

Top