Polaganje 2018 19 749x500 - Polaganje 2018/19
118

Polaganje 2018/19

IKMF Serbia uz podršku HQ iz Izraela organizuje polaganje za P  levele.

Polaganje je najočigledniji test znanja koje ste stekli tokom treninga.Kondicije. I odlučnosti. I najjasniji pokazatelj vašeg napretka. Polaganja i napredak, prosto, idu ruku pod ruku. Ako ste bili vredni na treninzima,onda već imate sve što je potrebno da uspešno prođete test za nov nivo.

DATUM POLAGANJA

U Beogradu, polaganje će biti održano u subotu, 22.juna.

U Kragujevcu polaganje će se održati u nedelju, 30. juna.

LOKACIJA POLAGANJA

U Beogradu polaganje će biti održano u Štark Areni u sali na severnoj tribini, dok će u Kragujevcu biti održano u prostorijama Fight Club-a na otvorenim bazenima.

Polaganje će se obaviti po rasporedu koji će biti istaknut u salama.

PRAVILA UČEŠĆA

Pravo polaganja imaju svi članovi IKMF Serbia koji treniraju minimum 3 meseca ( uslov za izlazak na P1 level po pravilima IKMF-a).
Polaznici koji nameravaju da polažu istovremeno za P1 i P2 nivo, moraju biti članovi IKMF minimum 8 meseci.

Polaganje će se sprovesti u skladu sa svim pravilima IKMF koja uključuju polaganje u standardizovanoj beloj IKMF majici. Stoga, bela majica je obavezna za polaganje. Ukoliko neko od članova ne poseduje belu majicu, može se obratiti instruktoru u vezi nabavke majice.

PRIJAVE

Prijave za polaganje se primaju do 20.juna. Taksa za polaganje iznosi 25 EUR i plaća iz dva dela, tj. 50% prilikom prijave i 50% na dan polaganja. Novac se u slučaju odustanka ne refundira, ali se može iskoristiti za neko naredno polaganje.

Srećno. Verujemo u vas.

Top