• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:30 - 22:30Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

Krav Maga

NCP 6341 1024x683 - Krav Maga

KRAV MAGA JE SISTEM SAMOODBRANE

Krav Maga je praktičan i taktički sistem koji uči kako preduprediti, suočiti se ia prevazići svaku vrstu nasilja i napada. Krav Maga priprema vežbače u oblastima samoodbrane, samozaštite, borbenih veština, kao i veštini odbrane drugih i sve to na jedinstven i razumljiv način. Krav Maga je sistem samoodbrane i borbenih veština nastao u Izraelu za potrebe Izraelskih Odbrambenih Snaga – IDF (Israel Defense Forces). U bukvalnom prevodu Krav Maga znači ”kontaktna borba“.

ZASNOVAN NA INSTINKTIMA I REFLEKSIMA

Krav Maga nije takmičarski sport, umesto toga to je moderan, praktičan i dokazan sistem samoodbrane zasnovan na posebnim principima i konceptima koji uključuju realne životne situacije. Krav Maga sistemu naučićete da se odbranite od nenaoružanih napadača, brzo rešite ulične tuče, izađete na kraj sa različitim pretnjama. Pored toga, naučićete kako da brzo onesposobite protivnika bez obzira na njegovu veličinu, obuku i borilačko iskustvo.
Krav Magu karakteriše jedinstven, logički i koherentni pristup nasilnim sukobima koji omogućava postizanje visokog stepena efikasnosti za kratko vreme. Sistem se lako uči i usvaja, a izvodi se prirodno i intuitivno. Krav Maga je u potpunosti zasnovana na nauci i jednostavnim, prirodnim, refleksnim pokretima.

IMGP2684 1024x678 - Krav Maga

BRZA OBUČENOST ZA KRATKO VREME

Krav Maga je nastala u stalnom ratnom okruženju, gde Izraelska vojska nije bila u prilici da potroši mnogo sati obuke na trening borbe prsa u prsa. Upravo zbog toga, Krav Maga je kreiran sa akcentom na postizanje visoke obučenosti i efikasnosti za kratak vremenski period. Ovo se postiže primenom jedinstvenih metoda u treningu i činjenicom da su svi pokreti zasnovani na refleksnim radnjama.

Krav Maga se sastoji od različitih fizičkih tehnika, ali takođe ugrađuje u praktikanta jedinstven mentalni sklop stvoren da ojača borbeni duh.

EFIKASNA PRIMENA POD STRESOM

Priprema vežbača da funkcionišu u svim okolnostima i situacijama, u svim borbenim okruženjima u skladu sa potrebama, rizicima sa kojima se suočavaju i profesionalnim potrebama.
Krav Maga se stalno usavršava pod pritiskom realnih životnih potreba. Krav Maga je idealan i najoptimalniji sistem samoodbrane za sve ljude svih uzrasta, različitih profesionalnih orijentacija i fizičkih sposobnosti.
Krav Maga se sastoji od različitih fizičkih tehnika, ali takođe ugrađuje u praktikanta jedinstven mentalni sklop stvoren da ojača borbeni duh. U treningu se primenjuju specifične metode kako bi se simulirao stres i kako bi se pripremili na surovost i realnost prave borbe za život. Krav Maga uključuje izazovne trening metode koje stavljaju pojedinca pod visok emocionalni i fizički stres. Metode su se pokazale kao efikasne u bezbroj pravih borbenih situacija.

krav maga trening beograd

Zaključak koji se može doneti nakon svega je, da je Krav Maga sistem samoodbrane i borbenih veština koji je najviše testiran u realnim životnim okolnostima i borbi.

Sistem neprestano dobija pohvale od eksperata borilačkih veština i onih koji svakodnevno koriste poput vojske, policije, bezbednosnih službi, telohranitelja upravo zbog svoje praktične primene i svog realističkog pristupa samoodbrani.
Krav Maga se koristi u najelitnijim specijalnim jedinicama u Izraelu i širom sveta. Krav Maga sistem je osnovao Imi Lihtenfeld, a dalje se razvijao i modifikovao od strane vrhunskih instruktora International Krav Maga Federation /IKMF/.