• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:30 - 22:30Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

USLUGE

CORPORATE PROGRAM

Jedini način da se izgradite kao ljudsko biće je da izađete iz svoje zone udobnosti

Svakodnevne poslovne aktivnosti  po svojoj prirodi prouzrokuju stres u različitim oblicima koji mogu voditi do mnogih komplikacija. Počevši od bazičnih razloga po fizičko zdravlje kao što je dugotrajno sedenje, tako i kompleksnih psihičkih i emocionalnih stresora poput stalno zahtevane profesionalne izvrsnosti ili konstantne poslovne neizvesnosti. Nesumnjivo je da ovi faktori imaju negativne uticaje na lično zdravlje.

Efikasna samoodbrana nije samo praktična i neophodna , ona je takođe komponenta koja pomaže dugoročnoj profitabilnosti vaše organizacije. To je alat koji daje osećaj vrednosti zaposlenima, uliva samopouzdanje i čini ih sigurnijim. Vodeće kompanije shvataju da su zaposleni njihova najvrednija imovina i  znaju da preduzimanje koraka za očuvanje zdravlja zaposlenih, kroz sprovođenje programa aktivnosti kao što su trčanje, joga i obuka o bezbednosti na radu, ne samo da je ispravna stvar, već je to u najboljem interesu fiskalne vitalnosti, dugovečnosti i uspeha kompanije.

Da li su vaši zaposleni žrtve stresa zbog koga je njhova produktivnost u stalnom padu?  Voleli bi ste da povećate produktivnost i lojalnost kompaniji? Uviđate da je neophodno izgraditi timski duh među zaposlenima kako bi Vaša kompanija uspešnije poslovala? Ili jednostavno želite da se vaši zaposleni dobro provedu kroz jednu neobičnu aktivnost koja će ih povezati?

Možda je Krav Maga Corporate ono za čim tragate.

Nudimo prilagođene programe samoobrane za sve vrste organizacija, bilo velikih ili malih. To je možda najbolja odluka koju donosite ove godine. 

Krav Maga Corporate program realizujemo u nekoliko formi.

Seminar

Aktivnost u trajanju od 120 minuta tokom koje se upoznajete sa najpraktičnijim tehnikama Krav Mage, timskim igrama, timskim nadmetanjima, načinima za izbegavanje sukoba i najrealističnijom simulacijom odbrane. Ovo je aktivnost koja je edukativna, koliko je i zabavna.

Radionica

Radionica je aktivnost koja se može realizovati u toku jednog ili dva dana, tačnije u trajanju od 4 do 6 sati. Tokom simulacije se dobija dublji uvid u Krav Maga tehnike, tipove napadača, njihov modus operandi, napredne tehnike izbegavanja, borbenost i simulaciju, odbranu na realističnim lokacijama /popt automobila/ i na kraju dodatno predavanje na temu lične zaštite i bezbednosti. Radionica se, takođe, može sprovesti tako da pokriva jedan specifičan problem ili specifičnu lokaciju.

Predavanje “Teška meta”

Predavanje podrazumeva izbor tema sa liste i stvaranje jedinstvenog modula koji najviše odgovara potrebama kompanije. Predavanja se fokusiraju na samozaštitni aspekt i uključuju demonstraciju u okviru određenih tema.

Program skrojen prema potrebama

Imate ideju i viziju sopstvene aktivnosti? Mi volimo izazove. I još više volimo da budemo kreativni. Najbolji rezultati dolaze iz zajedničkoe podele ideja i rada, tako da smo nestrpljivi da zajedno radimo na tome da donesemo najboje otelotvorenje koncepta i vizije koju imate.

 

red gloves on the floor

 

SADRŽAJ PROGRAMA

Krav Maga Corporate programi se sastoje od eklektičke selekcije Krav Maga tehnika koje dokazano drastično redukuju stres, unapređuju samopouzdanje, zdravlje i samim tim podstiču produktivnost. Trening metode su prilagođene formulisanom programu i usmerene  na stvaranje pozitivne i ohrabrujuće atmosfere, lišene drila i fokusirane na postignuće kako pojedinca tako i timova.

BENEFITI ZA KOMPANIJU

+ Učenje životne veštine; važne kao prva pomoć
+ Zdraviji, srećniji i sigurniji zaposleni; i na poslu i van njega
+ Prilika za unapređenje timskog duha i jačanje povezanosti
+ Povećanje veština rešavanja problema i kritičkog mišljenja
+ Poboljšavanje fokusa, koncentracije i sposobnosti da zaposleni ostanu mirni pod pritiskom
+ Razvijanje i bolje korišćenje komunikacijskih i liderskih veština
+ Inovativna, sveža alternativa uobičajenom treningu koja kombinuje fiziču aktivnost sa korisnim veštinama
+ Zabavna aktivnost za zaposlene i praktična investicija
+ Promocija dobrog donošenja odluka i samokontrole

Ako ste zainteresovani da saznate više o našim seminarima, specijalizovanim radionicama i predavanjima, pozovite nas. Biće nam drago da razgovaramo o tome kako možemo prilagoditi određeni program za vašu kompaniju. Kontaktirajte nas na info@kravmaga.co.rs ili +381.69.222.92.72

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather