• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:30 - 22:30Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

NAŠ BLOG

Otvoreni seminar u Kragujevcu

By Predrag | In Dogadjaji | on February 26, 2016

Najrazorniji i najefikasniji sistem samoodbrane stvoren u krilu izraelske vojske stiže u Kragujevac u organizaciji izvorne i najstarije svetske Krav Maga organizacije – International Krav Maga Federation ( IKMF ), i nacionalnog predstavništva, odnosno IKMF Serbia.  Prvi Krav Maga seminar u vašem gradu će biti održan u nedelju  6.marta sa početkom u 13 časova. Seminar vode licencirani instruktori  IKMF Serbia sa višegodišnjim iskustvom u Krav Magi.

Lokacija održavanja seminara je FIGHT CLUB na otvorenim bazenima u Kragujevcu. Reč je o i novootvorenom,vrhunskom i vizuelno dopadljivom  prostoru koji zadovoljava apsolutno sve zahteve održavanja jednog ovakvog seminara.

Seminar je potpuno besplatan!

Ovo je najbolja prilika da se upoznate sa modernim, praktičnim i dokazanim sistemom samoodbrane zasnovanim na posebnim principima i konceptima koji uključuju realne životne situacije. I da uvidite zašto Krav Magu upotrebljavaju najelitnije specijalne jedinice sveta, kao i preko 400 drugih vojnih, policijskih i bezbednosnih struktura. Steknete bazična znanja u pozadini koncepta samoodbrane. Uvidite šta je potrebno da bi ste izašli nepovređeni iz napada. Shvatite kakav mentalni sklop je potreban za preživljavanje u urbanoj džungli. I načine identifikacije napadača i faza napada.

Šta možete da očekujete na seminaru:

• Pre svega, pozitivnu i ohrabrujuću atmosferu lišenu  militarističkog ophođenja prema vežbačima. Naš cilj je da vas ohrabrimo i ojačamo da sami prevazilazite svoje granice

• Najkvalitetniju instrukciju

• Zanimljiv, poučan i inspirativan trening

• Simulaciju realističnih situacija koje se mogu desiti svakodnevno svakom od nas

• Mnoštvo posebno dizajniranih drilova koji imaju za cilj da izgrade borbeni duh i ojačaju samopouzdanje

• Poklon za svakog učesnika seminara

• Završni dril koji će testirati tehnička i taktička znanja stečena na seminaru ( ako mislite da je ovo prebrzo, samo sačekajte da vidite kako se Krav Maga brzo uči )

Kako se prijaviti za seminar?

Svi zainteresovani se za seminar mogu prijaviti putem emaila, Facebook stranice ili putem broja telefona 065.40.91.034.

Zbog ograničenog broja učesnika, prijavljivanje za seminar je visoko preporučljivo.

Za seminar su vam pored dobre volje, osmeha potrebne majica i trenerka/šorc bez metalnih i plastičnih delova. Treniramo bosi na mekoj podlozi. Preporučljivo je da na trening ponesete peškir i  flašicu vode. Zaštitna oprema je uvek samo dodatni plus, tako da slobodno ponesite sve što posedujete.

Uslovi za učešće na seminaru su da ste stariji od 16 godina i da niste osuđivani za krivična dela i kaznu zatvora, kao i da se protiv vas ne vodi istražni postupak.

Zbog ograničenog broja učesnika, prijavljivanje za seminar je preporučljivo

Zašto je treniranje Krav Mage generalno odlična ideja? Jer ćete postići sledeće:

• Naučićete kako da se odbranite od uličnih napada. Naučićete refleksne i jednostavne tehnike samoodbrane. Kako da pravilo reagujete u nasilnoj situaciji. Reagujete preventivno ili primenite neku od tehnika izbegavanja.

• Izgradićete samopouzdanje. Na zdrav način. Kroz seriju posebno osmišljenih vežbi i sopstveno postignuće svakodnevno ćete prevazilaziti svoje granice. I strah.

• Vaša kondicija će se dramatično poboljšati. Kroz izazovne vežbe i tehnike ćete unaprediti svaku od 10 fizičkih sposobnosti. Skinuti suvišne kilograme. Poboljšati sveukupno stanje organizma.

• Dodatno ćete razviti psihičke kapacitete. Kroz mentalni trening inkorporiran u  sam sistem treninga razvićete situaciono opažanje. Poboljšati sposobnost rešavanja problema. Unaprediti koncentraciju. Razviti odlučnost, istrajnost i nesalomivi duh. Izoštriti čula i reflekse.

• Treniraćete realistično i bićete spremni za realnost. Stalne simulacije stvarnih sukoba i napada su specijalnost Krav Mage.

Zarad optimalnog rada i napretka, broj učesnika je ograničen. Stoga se prijavite se i rezervišite svoje mesto u grupi. Pozovite 065.40.91.034 ili pošaljite email na kravmagasrbija@gmail.com

Ne budite statistika. Uzvratite.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

No Comments to "Otvoreni seminar u Kragujevcu"