• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:30 - 22:30Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

NAŠ BLOG

Letnji kurs Krav Mage

By Predrag | In Dogadjaji | on June 7, 2016

Ako ste mislili da tokom leta prekidamo sa radom onog sto volimo, varate se. IKMF Serbia će biti aktivna i nakon završetka trening sezone, a za ovo leto smo pripremili dve aktivnosti. Prva je letnji Krav Maga kurs.

Za sve naše sadašne, ali i buduće članove, organizovali smo letnji kurs Krav Mage. Ideja kursa je, kao što se može zaključiti iz prethodnog,  da u njemu mogu učestvovati i potpuni početnici i oni sa iskustvom u Krav Magi ili bilo kom drugom borilačkom sportu.

Lokacija odrzavanja kursa je Sportski Centar Banjica (Crnotravska 4). Period odrzavanja kursa je od 04. jula do 12. avgusta. Termini održavanja treninga su ponedeljak, sreda i petak od 17h.Broj mesta je ograničen, kako bi svi imali nepodeljenu pažnju instruktora. Cena kursa je 35€.

Prednost ovog kursa je ta što smo analizirajuci konflikte na našim prostorima, izabrali tehnike koje cemo uvežbavati na kursu, tehnike koje su praćene i tehnički potkovane prevencijom, taktikom i borbom u prevazilaženju istih.

Takodje, jos jedna od prednosti je ta što ćete moci da vežbate tehnike koje pripadaju različitom stepenu, tačnije od Practitioner 1 do Graduate 1.Tehnike koje smo izabrali za Vas se prvenstveno se zasnivaju na borbu u stojećem stavu, koje su i najučestalije i u većini konflikata početni stadijum, uključujući i odbranu od napada nožem, palicom i pretnje pistoljem.

Nakon svakog trećeg treninga ćemo imati sparing gde cete moći da proverite trenutno stanje borenja, ali i kontinuirani napredak.

Želimo da napomenemo da ćemo obradjivati i odredjene konfliktne situacije koje su zabeležile sigurnosne kamere, a učestale su u našoj svakodnevnici.Još jedna aktivnost koju obuhvata kurs je trening na otvorenom, koji ima za cilj da pokaže stvarne uslove u kojima se možete naći, ali i trening u svakodnevnoj odeci, radi podizanja svesti o nekomfornosti i eliminacije i holivudskih pokreta koji su u stvarnosti neupotrebljivi.

Učesnici ce proći razlicite stres drilove nakon svake odradjene tehnike, koji imaju za cilj podizanje metalne snage vezbača, koja je podjednako bitna kao i fizička snaga.Zašto je učestvovanje na kursu odlična ideja:

 • brzo ćete savladati osnove i principe samoodbrane
 • učestvovaćete na raznovrsnim i zanimljim treninzima
 • radićete nešto korisno za sebe tokom leta
 • vežbaćete pod nadzorom sertifikovanog instruktora
 • provešćete kvalitetno vreme tokom leta nasuprot svakodnevnoj rutini
 • na kraju, bićete ponosni na sebe jer ste učinili nešto za sebe
 • naučićete najefikasnije i najrazornije tehnike odbrane
Dođite, učestvujte i vidite da se za kratko vreme moze postići veliki napredak i učinite sebe sigurnijim.
Vidimo se.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

No Comments to "Letnji kurs Krav Mage"