• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:30 - 22:30Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

NAŠ BLOG

Popust od 30% za individualne treninge

By Predrag | In Vesti | on November 8, 2016

Naša vodilja je da Krav Magu učinimo dostupnom svima koji žele da nauče. To znači i finansijski pristupačnom. To znači finansijski pristupačnom za različite ukuse. Zbog toga ćete u IKMF Serbia naći mnogo, ali zaista mnogo akcija i popusta. I za svakog po nešto. Mi želimo da pružimo najbolje Krav Maga iskustvo po najboljim cenama.

Vreme je za prvu rundu popusta za individualne treninge. I to 30% posto.

 

Šta zapravo pružaju individualni treninzi?
Individualni treninzi vam daju mogućnost da na najbrži mogući način naučite tehnike samoodbrane i borbenih veština koje su se pokazale kao uspešne u bezbroj realnih životnih situacija.  Kroz mnoštvo različitih vežbi i proverenih drilova eliminisaćete iznenađenje, strah, paniku i druga negativna osećanja iz opsega reakcija na opasnu situaciju. Kompletan i struktuiran program treninga će unaprediti samopouzdanje, dovesti do sveukupnog poboljšanja kondicije i zdravlje, učiniti vas odlučnijim i istrajnijim i istovremeno unaprediti proces donošenja odluka i rešavanjaproblema. Pružiće vam sposobnost da činite neke zaista izuzetne stvari.

Potpuna posvećenost trenera je jedan od najočiglednijih benefita individualnih treninga. Sva pažnja instruktora je usmerena samo na vas i na vaš napredak. A instruktor  će se potruditi da vam svaki trening bude podjednako zabavan i inspirativan.Očekujte dramatičan napredak i neverovatno brzo usvajanje znanja.

A da li smo pomenuli da je Krav Maga pored svega toga i pravi pravcati ubica masti i viška kilograma? I da to postaje još više izraženo u malim grupama? Da. Krav Maga trening je dinamična aktivnost sa mnoštvom funkcionalnih pokreta. To znači da vežbate upravo one pokrete, odnosno mišiće koji su vam potrebni za izvođenje svakodnevnih pokreta. Sve u Krav Magi je posvećenoj praktičnosti. Dakle, pored najboljeg treninga samoodbrane dobijate odličan kondicioni trening. Trening koji će, verujte nam na reč, aktivirati sve vaše resurse .

Kako izgleda koncept ovog popusta?

Popust se odnosi na paket od 12 i 8 treninga. Trening traje između 60-75minuta. Više od sat vremena najboljeg i najkompletnijeg Krav Maga iskustva. I to po ceni 30 % manjoj od standardne.

I to nije sve. Svaki član sa individualnog ili treninga u malim grupama može slobodno da učestvuje u svim dodatnim aktivnostima i inicijativama u okviru grupnog treninga. Kako bi ste se upoznali sa svim aktivnsotima bacite pogled na naš informator. Jer sve ono štoje sadržano u informatoru  automatski je dostupno i vama. A to je poprilično mnogo stvari.

Na kraju, da rezimiramo. Šta sve dobijate u ovom popustu:

 • najbolju cenu
 • najbolje Krav Maga iskustvo
 • sjajan kondicioni trening
 • odličnu trening lokaciju
 • najbolju instrukciju
 • izbor vremena treninga
 • izbor tematike treninga
 • mnogo dodatnih aktivnosti ( outdoor treninga, predavanja, sparinga, takmičenja itd.)
 • mogućnost da vežbate sa ljudima sa kojima ćete postići najviše
 • sjajnu zabavu i neverovatno korisna znanja

Broj polaznika je ograničen. Sigurni smo da ovakvu ponudu nećete nigde pronaći i stoga vam preporučujemo da se prijavite odmah.

Počnite da činite izuzetne stvari.

Pozovite nas na 065/40 91 034 ili nam pošaljite email na kravmagasrbija@gmail.com.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

No Comments to "Popust od 30% za individualne treninge"