• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:30 - 22:30Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

NAŠ BLOG

Najava aktivnosti – April

By Predrag | In Uncategorized | on April 8, 2015

April je zaista važan mesec za nas. Kako za organizaciju tako i za članove. Počinjemo sa drugim delom instruktorskog kursa koji će nas obogatiti kvalitativno sa znanjem i kvantitativno sa novim instruktorima. Svakako, najvažniji događaj ovog meseca je polaganje pred instruktorom iz Izraela.Uskoro izlazimo sa detaljnim informacijama, ali spremamo se da ostavimo najbolji mogući utisak i da pokažemo da se kod nas vežba kvalitetna Krav Maga.

Krenimo redom sa našim ovomesečnim aktivnostima:

U sredu 8.aprila nas očekuje još jedan trening na otvorenom. Još jednom vežbaćemo u okruženju Arene jer pruža odlične mogućnosti za takav trening. Obucite se u skladu sa vremenskim prilikama i trening može da počne.

15.april je rezervisan za standardno najbolju zabavu sredom uveče. Sparing. Napredak u svakom pogledu, ne samo u borbenim veštinama je definitivno neverovatan od kad smo počeli sa redovnim sparinzima. Sparing će se odlično uklopiti u ovaj mesec i podići borbenost na nivo koji nam je potreban za polaganje.

Novo predavanje je zakazano za 17.april. Krav Maga nije samo puka samoodbrana. Krav Maga je i prevencija. Krav Maga je i samozaštita. Upravo zbog težnje da podučavamo Krav Magu u celosti, organizujemo predavanje ne kom ćete naučiti jednostavne trikove i dobiti praktične savete o tome kako možete da povećate svoju sigurnost i bezbednost. Malo dodatne bezbednosti nikom nije škodilo. Još je ultra korisno i zanimljivo.

Pripremno polaganje ćemo obaviti 21. i 22 aprila. Ovo je važna stvar jer će nam dati uvid koje detalje tehnika treba popraviti kako bi bile savršene. Prisustvo svih koji izlaze na polaganje je vrlo vrlo poželjno, jer samo možete profitirati. A opet ćete imati dovoljno vremena da ispravite sve greške.

Naš prvi Feedback day će biti na kraju meseca 28. i 29. aprila. U pitanju je jedna potpuno nova inicijativa koja kad bude zaživela doprineće jasno merljivom napretku i unapređenju svakog člana ponaosob iz meseca u mesec. Pročitajte više o tome upravo na našem sajtu, odnosno na našem blogu.

I naravno, #KravChallenge vas čeka dva puta u toku ovog meseca. Prvi 11.aprila taman da prekratite praznike a drugi 25. aprila taman da testirate sebe za polaganje.

Vidimo se na treningu.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

No Comments to "Najava aktivnosti – April"