• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:30 - 22:30Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

NAŠ BLOG

Seminar – Bar Fight

By Predrag | In Dogadjaji | on May 7, 2015

Nismo stigli ni da slegnemo utiske sa Car Rage seminara a već nas je čekao nov događaj – Bar Fight  seminar. Već sutradan odnosno 29.aprila , održali smo seminar Bar Fight u klubu Baraka u Beogradu.

Još jednom seminarom je rukovodio Izrael Tamir, expert level 4 iz Izraela i glavni čovek IKMF-ovog odseka za obuku policijskih i sigurnosnih službi ( Head of Law Enforcement & Security Division ).

Već na samom početku seminara je vladala odlična atmosfera. Da li zato što jednostavno imamo pozitivne vežbače ili zato što su se osetili kao na domaćem terenu ne znamo, ali sve je nagoveštavalo da će ovo biti sjajno iskustvo.

Okruženje u kom smo se zatekli je pružalo sve ono što nam je bilo potrebno za jedan kvalitetan seminar. Realistično okruženje, ljubazni domaćini i različit prostorni razmeštaj. Dovoljno mesta, ali I nekoliko “uskih grla” koja su samo dodatno naglašavala teškoće borbe u okruženju barova, klubova i kafana.

Za sam realističan trening se pobrinuo Izrael Tamir. Detalj sa seminara koji je svima bio posebno interesantan je svakako korišćenje okuženja u svoju korist.  Pored toga uvežbavali smo klasične odbrane od napada koji se dešavaju u okruženju u kom smo se mi našli. Odbrane od golorukog napadača, odbrane od pretnje i napada nožem i naravno neizbežnu odbrana od napada flašom.Uvežbavali smo . Izrael nas je upoznao sa mnogim skrivenim opasnostima, ali I dao nam rešenja za mnoge od proglema. Vremena nije bilo dovoljno kako bi smo prošli sve moguće napade i pretnje, ali ono što nas je Izrael naučio smatramo suvim zlatom. Bukvalno smo bili u stanju da ostanemo danima na seminaru I da samo upijamo ono što je Izrael govorio I pokazivao. Na kraju finalni drilovi, uz glasnu muziku i lightshow i smanjenu vidljivost. Bilo je brzo i konfuzno još u masi ljudi koji te non stop napadaju. Realnije od toga ne može.

Veliku zahvalnost dugujemo vlasniku i osoblju kluba Baraka,koji su nas ljubazno ugostili iako su bili svesni rizika koji sa sobom nosi jedan ovakav događaj. Srećom po nas i po njih sve je prošlo u najboljem redu, celokupan inventar je bio netaknut I niko nije bio povređen. Reči prosto ne mogu da pokažu našu zahvalnost. Ugostili su nas na vrhunskom nivou i omogućili da se osećamo i više nego dobrodošlo.

Pored toga, hvala svim učesnicima jer su oni najviše doprineli tome da sv eovo bude jedno sjajno iskustvo. Trudili su se da isprate svaku tehniku i da je savladaju na najbolji mogući način. Njihov entuzijazam je bio toliko zarazan, da smo se samo pitali kada će i osoblje da se uključi u trening. Za zalaganje od nas dobijate ocenu 10.

Na kraju, nismo se mogli odupreti utisku da smo u dva dana imali dva zaista sjajna događaja koji su nas stavili u centar svetskih Krav Maga dešavanja.

Par fotografija sa seminara možete pogledati na linku.

Uskoro više novih fotki I jedan lep video kojim ćemo vam preneti deo atmosfere sa seminara.

Vidimo se na nekom drugom seminaru!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

No Comments to "Seminar – Bar Fight"