• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:30 - 22:30Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

USLUGE

OBUKA FTO

Ne bori se ako ništa ne dobijaš pobedom

U današnjem poslovnom svetu, edukovani, pouzdani i lojalni zaposleni su faktor kojim se stiče poslovna prednost i omogućava rast kompanije.
Nameravate da Vašu firmu učinite prepoznatljivom i izgradite prepoznatljiv imidž?
Želite da imate zaštitni znak koji će biti prepoznat kod Vaših domaćih i stranih klijenata i partnera?
Neophodno Vam je da Vaši zaposleni budu obučeni i opremljeni veštinama koje odgovaraju zahtevima posla i izazova sa kojima se svakodnevno suočavaju?

Uključite Vaše zaposlene u program Krav Mage namenjen firmama za fizičko obezbeđenje.

Najkritičniji resurs svake kompanije su njeni zaposleni jer u meri u kojoj mogu da doprinesu uspehu i pozitivnom percipiranju kompanije u javnosti utoliko mogu da dovedu i do negativnih konotacija i rezultata. Oblast fizičkog obezbeđenja je posebno osetljiva s aspekta građanskih prava i sloboda, jer ista mogu biti vrlo lako narušena usled neadekvatnog postupanja radnika fizičkog obezbeđenja i na taj način se može naneti nenadoknadiva šteta kompaniji. Samo su profesionalni, odgovorni i pravilno obučeni zaposleni garant pravilnog postupanja i dobrog imidža.

Osposobljavanjem iz oblasti Krav Mage, Vi zapravo dobijate sigurnost. Profesionalne, obučene i pouzdane zaposlene, tj. sigurnost da će Vaši zaposleni uvek i u svakoj situaciji reagovati odmereno, ispravno i profesionalno. Sigurnost da će u svakoj situaciji zaštititi Vaš ugled, poslovanje i vrednosti za koje se zalažete, a pritom maksimalno izvršiti svoje dužnosti i obaveze. Na kraju, Krav Maga može biti jedan od faktora koji vam omogućava sticanje kompetitivne prednosti.

Program i forma obuke su potpuno fleksibilni i u potpunosti se prilagođavaju potrebama i specifičnostima kompanije u poslovnom, organizacionom i svakom drugom aspektu.

Istovremeno, u program obuke se mogu ugraditi radne procedure i  na taj način se može steći dvostruka korist.
Za potrebe klijenta možemo obezbediti profesionalnu podršku direktno iz Izraela, od profesionalaca najprestižnije svetske Krav Maga organizacije, koji su svoje karijere isključivo posvetili Krav Maga treningu i obuci službi obezbeđenja. Izabranu formu osposobljavanja možemo obogatiti sadržajim bezbednosne kulture po najnaprednijim shvatanjima, zakonske regulative i profesionalnog bontona.

Svaki polaznik prolazi obuku na autentičnim lokacijama kroz mnoštvo realističnih scenarija i situacija sa kojima se može susresti tokom obavljanja svojim dužnosti.Nakon obuke, njihova reakcija će biti pravilna i bez iznenađenja u svakoj situaciji, u skladu sa zakonom i procedurama kompanije.

Šta možete da očekujete od Krav Maga programa namenjenog firmama za fizičko obezbeđenje?
Pored fizičkog i mentalnog treninga radi podizanja osposobljenosti i budnosti, naš trening osigurava da pojava fizičkog obezbeđenja bude podupreta veštinama pomoću kojih se pripadnik obezbeđenja može nositi sa realnim pretnjama. Program obuke za fizičko obezbeđenje priprema pojedince u veštinama potrebnim da bi održali budnost ,neophodnu, kako bi se zaštitila imovina koja im je poverena čuvanje.
U programu za fizičko obezbeđenje ćete biti naučeni ne samo da identifikujete, odmerite i odbijete potencijalne pretnje već i da iskoristite bilo koje sredstvo pri ruci da zaštitite sebe i one pod vašom zaštitom. Ovaj program koristi efektivne i efikasne samoodbrambene veštine Krav Mage da bi trenirao i telo i um pojedinca, kako bi bili sposobni da se prilagode i reaguju pouzdano u konfortaciji.

Benefiti po Vašu kompaniju:
1. Unapređenje sveopšteg imidža kompanije
2. Prevencija rizika i pretnji
3. Pravilno upravljanje rizicima i pretnjama
4. Efikasan post-konfliktni menadžment
5. Profesionalnost u radu
6. Povećanje svesti o zaštiti proklamovanih vrednosti kompanije
7. Povećanje otpornosti na stres koji sa sobom nose poslovi obezbeđenja
8. Timski duh
9. Obučeni i efikasni zaposleni
10. Lojalnost, produktivnost i brzina u radu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather