• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:30 - 22:30Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

NAŠ BLOG

Krav Maga radionica – samoodbrana za žene

By admin | In Dogadjaji | on October 28, 2019

IKMF Serbia organizuje radionicu samoodbrane za žene 30.novembra u Štark Areni /Novi Beograd/ sa početkom u 12h.

RADIONICA  ZA REALNOST

Krav Maga radionica za žene je bazirana na stvarnim potrebama i realnim situacijama u kojima se mogu pronaći žene u momentima kad je odbrana jedini izbor.

Žene mogu biti izložene nasilju bilo gde i bilo kada: na radnom mestu, na ulici, na koncertu, u prodavnici, u javnom prevozu, od strane poznanika ili potpunih stranac.

 

Oprobajte se u našem kvizu i procenite vaše trenutno znanje i percepciju nasilja

ODVEDI ME NA KVIZ

 

Ne postoji ništa dobro u tome da budete nespremni i ranjivi a sposobnost da reagujete pravilno, reagujete preventivno i pravilno procenite situaciji koja može ugroziti život i telo je neprocenjiva veština koju u današnjem svetu jednostavno morate posedovati.

Žene bi trebalo da poznaju osnove samoodbrane jer moraju da, u svom arsenalu, poseduju znanja i prave alate kojima mogu odlučno da se odbrane. I to ne alate koje se  mogu  zagubiti u torbici, zaboraviti na polici i sl, već one koje niko ne može da oduzme.

11111 1024x683 - Krav Maga radionica - Samoodbrana za žene

ŠTA JE NAŠ CILJ?

Naš cilj je da vas naučimo praktičnim i jednostavnim tehnikama odbrane,  povećamo nivo samopouzdanja, osnažimo učesnice, izgradimo pravilne stavove i tako promenimo percepciju. Želimo da vas opremimo ne samo alatima za efikasnu samoodbranu već i adekvatnim načinima reagovanja i reakcijama kako bi se ti alati uspešno koristili. Mi dajemo realnost. I prave alate za realnost.

Radionica će se baviti temama psihološkog i fizičkog reagovanja na stres, preventivnim obrazacima ponašanja, ranom identifikacijom opasnosti i ranim rešavanjem konflikata, sa akcentom na učenje tehnika odbrana od karakterističnih napada usmerenih ka ženama.

Ključna karakteristika Krav Mage, da je zasnovana na realnosti, će jako prožimati celokupnu radionicu. Na radionici se bavimo samo stvarim i realnim situacijama, kao i realističnom samoodbranom.

NCP 9352 1024x683 - Krav Maga radionica - Samoodbrana za žene
KOJE TEME ĆE SE OBRADITI NA RADIONICI?

Ovo je uvodna radionica /Modul 1/ i predstavlja integrisanu celinu koja sadrži ukupno 6 radionica, tj.modula. Radionici možete prisustvovati bez ikakvog predznanja, iskustva i bez ikakve obaveze da učestvujete na nekoj od narednih radionica.

Teme kojima ćemo se pozabaviti tokom radionice obuhvataju:

-Definisanje nasilja i opasnosti

-Svest o okruženju

-Stay Away model samoodbrane za žene

-Udarce rukama i nogama

-Odbrane od hvatova i udaraca

-Motive, karakteristike i metode socijalnih predatora

Pored toga, polaznice će biti u prilici da uvežbavaju tehnike na otvorenom i da se oprobaju u jedinstvenoj simulaciji na kraju radionice. Isto tako, učesnice će na kraju radionice dobiti praktikum i prezentaciju radionice kako bi mogle da utvrde svoje znanje, kao i pristup dodatnom online predavanju.

KAKO JE KONCIPIRANA RADIONICA?

Radionica je osmišljena kao tročasovni događaj i održaće će  30.novembra. Početak radionice je u 12h u Štark Areni /ulaz 106, ispod severne tribine/. Radionica je miks predavanja relevantnih za temu i vežbanja, odnosno uvežbavanja tehnika u  energičnom i realističnom treningu.

Za radionicu će vam biti potreba sportska odeća bez plastičnih i metalnih delova /ne preporučujemo atlet majice/ i patike. Pored toga sa sobom obavezno ponesite staru torbicu koju više ne koristite i duks/jaknu jer ćemo deo radionice sprovesti napolju.

Cena radionice iznosi 1300 dinara. Uputstva za plaćanje ćete dobiti nakon prijave za radionicu.

Na dan radionice cena je 1500 dinara.

Prijave su obavezne. Broj polaznica je ograničen.

Prijavite se na broj telefona 069/222.92.72, putem email-a info@kravmaga.co.rs i kontakt forme klikom na link ispod teksta.

PRIJAVITE SE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

No Comments to "Krav Maga radionica – samoodbrana za žene"