• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:30 - 22:30Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

NAŠ BLOG

Nova sezona treninga 2016/17

By Predrag | In Vesti | on August 23, 2016

Drugari,

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo novu sezonu treninga koja će na nekim lokacijama početi već 2. septembra. Nakon letnje pauze vraćamo se u salu (i van nje, što je moguće više) i zajedno radimo na tome da ova sezona treninga bude višestruka bolja nego sve prethodne zajedno.

Istovremeno, početak nove sezone je vreme kada vršimo prijem novih članova na svim trening lokacijama. Tako da, ukoliko ste razmišljali da započnete sa Krav Maga treninzima, ovo je odlična prilika jer ćemo za sve zainteresovane za Krav Magu organizovati  besplatne uvodne seminare na svim trening lokacijama. Ideja je da se kroz dvočasovni trening umerenog intenziteta u potpunosti upoznate sa Krav Magom i doživite pravo Krav Maga iskustvo kroz raznovrsne tehnike koje ćete kasnije učiti i uvežbavati na samom treningu. Uvodni seminari su prilika da se učlanite u naše klubove i nastavite treninge u terminima koji su utvrđeni za početne grupe. Naravno, možete nam se pridružiti i nakon uvodnih seminara jer prijem članova vršimo tokom čitave godine.

TERMINI UVODNIH SEMINARA / za nove članove i zainteresovane za Krav Magu /

1.  Kombank Arena / mala sala ispod južne tribine /

Start : 8. septembra u 20:30h

 

2. Fitness centar Palestra /Ljubostinjska 2 /

Biće dodatno objavljeno

 

3. Flavium II – stadion OFK Beograd

Biće dodatno objavljeno

 

4. Fight club – Kragujevac / otvoreni bazeni /

Start :13. septembar u 21h

Prijavljivanje za učešće na otvorenim seminarima je obavezno jer je broj učesnika ograničen. Ponavljamo, učešće na otvorenom seminaru nije uslov za upis u početnu grupu ali je najbolji način da se upoznate sa Krav Magom u celosti i i sistematično sagledate ono što ćete učiti na treninzima. Toplo preporučujemo da prelistate i naš informator je on sadrži aktivnosti koje upražnjavamo pored standardnih treninga na redovnoj bazi.

DRUGA.jpg_cr

I da se sada osvrnemo na početak rada za postojeće članove i standardne termine treninga koji će važiti za napredne i početne grupe treninga.

Od ove sezone krećemo sa još jednom trening lokacijom. Reč je o sali Flavium na stadionu OFK Beograda, ul. Bore Vukmirovića 14. Stoga, ako ste sa Karaburme, Mirijeva ili okoline Bogoslovije obavezno čekirajte našu novu lokaciju jer to mesto gde ćete dobiti najpotpunije Krav Maga iskustvo.

TERMINI REDOVNIH TRENINGA:

1.Kombank Arena

Start : 7. septembar

Termini:Ponedeljak – sreda – petak od 21h ( P1/P2/P3)

Utorak – četvrtak – petak 21h ( početna grupa nakon uvodnog seminara )
2.Fitness centar Palestra

Biće dodatno objavljeno

 

 

3. Flavium II -stadion OFK Beograd

Start: 2. septembar

Termini: Ponedeljak – sreda 21h i petak 18h

 

 4.Fight club – Kragujevac

Start :13. septembar

Termini: Utorak – četvrtak 19h i subota 13h

Lista sala i termina će se u narednih nekoliko dana sigurno proširiti .Podatke o novim salama i terminima ćemo objaviti u danima koji predstoje, najkasnije do 1.septembra kako bi ste imali dovoljno vremena da organizujete svoje učešće na treninzima.

 

Nadamo se da ćemo i ove sezone podeliti uspehe, nadmašiti sebe na još jedan način i i da će Krav Maga načiniti bitnu pozitivnu promenu i napredak u životima svih nas. I ove sezone ne odustajemo od našeg bazičnog koncepta. Treniramo Krav Magu u celosti. Na ozbiljan i realističan način. Ono što smo svi naučili do sada je, da može biti teško, ali da nećemo odustati. Ovo je sezona kada ćemo svi napraviti kvalitativnu razliku na svim poljima.
Kao i uvek , spremili smo brojne novine i inovacije koje će Krav Maga treninge učiniti zanimljivijim i poučnijim i koje će da vam pružiti još potpunije Krav Maga iskustvo.

Biće nam drago da vidim poznata i nova lica na prvom treningu u ovoj sezoni.

Kida.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

No Comments to "Nova sezona treninga 2016/17"