2 KURSEVI pocetna 1 749x500 - Prijem novih članova u početnu grupu
4220

Prijem novih članova u početnu grupu

Zamisli sledeće.
Hodaš ka svom autu nakon izlaska i odjednom osetiš jak udarac u potiljak.
Okrećeš se i vidiš čoveka kako stoji iznad tebe.
Da li bi znao šta
da radiš u situaciji
iznenadnog nasilja?
Možda se prepoznaješ u ovome

Zamisli jedno obično veče u gradu. Izašao si da uživaš i da se opustiš. Bila je naporna nedelja na poslu i ovo ti je baš potrebno.Veče se završilo i razdvojio si se od svojih prijatelja i krenuo svojim putem. Odjednom si osetio udarac po glavi dok si tražio ključeve. Niotkuda.

Možda je onaj lik sa kojim si razmenio par oštrih pogleda i verbalnih izazova nakon čega se on povukao. Možda ti nisi primetio da su to videli njegovi prijatelji i devojke koje su bile u njihovom društvu. Možda si ga tako osramotio pred njima. Svi su bili pripiti i verovatno su ga zadirkivali da nije ispao dovoljno “muško”. Ispred tih istih devojaka. Osetio se poniženo, osećao je potrebu da povrati status u grupi. Alkohol, podsmeh i devojke koje to posmatraju nisu dobra kombinacija.Čekao je da kreneš kući, krenuo za tobom i raspalio po glavi dok si po džepovima tražio ključ od auta.

Možda je i neki lik kome hitno treba fiks. Ako korisnik droge želi da dobije svoj fiks i vidi tebe, samog, pripitog kako se vraćaš iz grada, oni zna da si tad vrlo ranjiv i da mu je najbolja šansa da dobije taj fiks da te udari  kad najmanje očekuješ i uzme novčanik.

Nasilje je uvek ili emocionalni izliv ili sredstvo za postizanje ličnog cilja. Na kraju nije ni važno da li je prvi ili drugi tip, jedino je važno što ti verovatno negde ležiš razbijene glave, ozbiljno povređen i nemaš snage da pozoveš pomoć.

Ako nemaš veštine da primetiš znakove da će se nasilje desiti, da se upravo razvija pred tvojim očima ili veštine da se suočiš sa napadom koji nedvosmisleno predstoji ili se upravo dešava, velika je verovatnoća da ćeš završiti baš ovako, možda i gore.


Ali to ne mora biti ovako.
Lako možeš učiniti sebe boljim i efikasnijim u zaštiti od nasilja.

Sve što ti treba je pravi plan zasnovan na jednostavnim veštinama. Veštinama koje funkcionišu, bez obzira da li imate crni pojas ili nikada u životu niste pohađali nijedan čas borilačkih veština, veštinama koje možeš uvek upotrebiti nezavisno od stresa koji nosi svaka situacija sa sobom i koje možeš brzo usvojiti i primeniti na plejadu situacija.

Da li si se pitao koja je cena toga što ne znaš kako da uzvratiš? Ili što ne znaš i ne umeš da zaštitiš sebe i svoje voljene?

Bez obzira da li si sportista, nikad se nisi bavili sportom, da li si visok, snažan ili ne baš tako brz. Bez obzira koliko je napadač velik, gadan, izopačen ili nešto treće. Bez obzira da li ste ikad imali ili ne neku neugodnu situaciju iza sebe, ono što ti je potrebno su dokazane tehnike i taktike samoodbrane koje možete koristiti da zaštitite sebe ili voljene osobe. A koje ne uključuju samo i isključivo fizički odgovor.

Naš trening ti može pomoći u tome.
Jednostavan. Efikasan. Praktičan.
Realističan i dokazan sistem stvoren u borbi i testiran na ulici

Na treningu u našoj početnoj grupi dobijaš ključne veštine za suočavanje sa sukobima i nasiljem u stvarnom svetu i kako da reaguješ u stvarnim situacijama. Ovo je najkompletniji, najrealističniji i najsvrsishodniji trening koji ćete pronaći i sve što možete da tražite od treninga samoodbrane i treninga uopšte.

#1 sistem samoodbrane za realno nasilje i sukobe u realnom svetu

Preko 2 i po dekade isprobane prave samoodbrane iz stvarnih životnih situacija je pretočeno u trening za svaku osobu. Na treningu se fokusiramo na razvoj “hard skills”, vaših fizičkih alata koje ćete primeniti u slučaju fizičkog napada, ali samoodbrana je mnogo više od taktike fizičke odbrane. Podjedako ćeš razvijati i “soft skills” tj. sve one veštine koje će ti pomoći da izbegneš, preduprediš ili smiriš potencijalni sukob. Proširićemo tvoju kutiju sa alatom tako da budeš efikasan i siguran u svakoj etapi sukoba, u različitim scenarijima.

Šta da očekujem na treningu?

Zabavnu, živu, zanimljivu i praktičnu aktivnost koja je predstavljena u formatu koji vas temeljno priprema da zaštitite sebe i svoje najmilije u svim fazama nasilne situacije.

Za koga je trening u početnoj grupi?
za one koji žele da budu sigurni
za početnike u borilačkim veštinama
za one koji žele da testiraju sebe i idu iza svojih granica
za one koji žele da izgrade borbeni mentalni sklop i da očvrsnu
za one koji su odlučni da usvoje jednu esencijalnu životnu veštinu
za one koji su spremni da se bore i budu ponosni na sebe
NCP 4403 1 500x1000 - Prijem novih članova u početnu grupu
3 4 500x900 - Prijem novih članova u početnu grupu

STRATEGIJE, TAKTIKE I ALATE ZA IZBEGAVANJE POTENCIJALNO OPASNIH SITUACIJA

Cilj je uvek izbeći situaciju koja može da postane preteća, zato stavljamo jak akcenat na preventivne obrasce ponašanja i ranu identifikaciji opasnosti. Pokazaćemo ti kako da na vreme primetiš da nešto nije u redu u tvom okruženju, kako da prepoznaš suptilne znakove da napad predstoji i vrlo važno, taktike kako da smiriš situaciju koristeći prave reči, govor tela i glas.

PRINCIPE, TAKTIKE I TEHNIKE KRAV MAGE KAKO DA SE NOSIŠ SA NASILNOM SITUACIJOM

U devedeset devet od sto slučajeva, odgovor neće biti nasilje. To će biti izbegavanje ili deeskalacija. Ali onaj jedan put kada je nasilje odgovor, nemojte se zavaravati, tad će to biti jedini odgovor. Savladaćeš udarce, slabe tačke, kako da udariš da stvrno boli i instinktivne odbrane od davljenja, gušenja, hvatova, pretnji i napada oružjem i napada vezanih za specifične lokacije.

KAKO DA PRAVILNO REAGUJEŠ POD EKSTREMNIM STRESOM I PREVAZIĐEŠ NEGATIVNE EMOCIJE

Ako bi trebalo da izaberem samo jednu stvar  iz samoodbrane koju bih morao da znam to bi bila KONTROLA STRESA. Ili straha, emocionalnog uzbuđenja, nazovite kako hoćete. Ko upravlja strahom, upravlja borbom. Ako dođe vreme da upotrebiš ovaj trening, bićeš spreman. Bez oklevanja. Bez straha. Na trenigu ćeš biti podvrgnut posebnom mentalnom treningu koji će ti izgraditi borbeni duh, sposobnost da brzo “okreneš prekidač” u glavi, iskoristiš vizuelizaciju kao svog najvećeg saveznika i sl.

SHVATIĆEŠ METODE I TRIKOVE KOJE KORISTE RAZLIČITI PRESTUPNICI

Saznaćeš ne samo kako  da izbegneš i predupredite nasilje i rešiš konflikt bez borbe već ćeš saznati i motive različitih prestupnika, tipove nasilja i napadača i kroz koje sve korake prolaze socijalno i asocijalno nasilje. Uvidećeš šta pokreće različite tipove napadača i kakva je dinamika nasilne situacije za svaki od tipova. Upoznaćeš i koje taktike će funkcionisati prilikom suočavanja sa potencijalnim napadom, kao i one koje treba izbegavati. Upoznaćeš kako rade I šta žele napadači, kako da prepoznaš i izbegneš njihove zamke.

PUCAĆEŠ OD SAMOPOUZDANJA UTEMELJENOG NA TVOJIM KOMPETENCIJAMA

Mi verujemo da samopouzdanje proizilazi iz znanja i tako što iznova radiš ono što te je nekad plašilo. To je taj “krug kompetencija-samopouzdanja” koji počinje sa akcijom. Sa akcijom imamo polaznu tačku za razvoj kompetencija, jer ne možemo biti dobri ni u čemu dok ne probamo. Jednom kada počnete da radite stvari koje su vas nekada plašile vaše samopouzdanje se povećava, a kada smo sigurniji, pokušavamo nove stvari i učimo, ponovo dobijajući još više kompetencija

NAPOKON ĆEŠ BITI U FORMI

Ili tačnije, radićeš 100 burpija za 10 minuta. Konačno ćeš da anuliraš tolike sate i sate sedenja i da izgradiš funkcionalnu snagu, tj. onu koja je potrebna za borbu ali i za svakodnevnicu.

DOBIĆEŠ ONO NAJVAŽNIJE-REALISTIČAN TRENING KOJI REPLICIRA STVARNOST

Osetićeš kako izgleda stvarni napad kroz potpunu replikaciju stvarnosti, simulacije i “role play” trening sa napadačima u punoj zaštitnoj opremi. Iznenadilo bi te koliko mesta uvežbava “realistična samoodbrana” uopšte ne praktikuje ovaj vid treninga. Kad je reč o realističnoj odbrani, simulacije, scenariji i “role play” su formati treninga koju je teško pobediti i jedini način da se zatvori jaz između stvarne situacije i treninga.

3 8 1024x683 - Prijem novih članova u početnu grupu
Šta kažu ljudi koji su već na treningu…
AFdZucry5rj6Dnt8PTcAbaLya12CosCDElgOs dON0Ag8ws954 p rw no edit 50085916360586 150x150 - Prijem novih članova u početnu grupu
Marina i dalje vežba tri puta nedeljno, iako joj je prvi trening bio pre 4 godine

“Nikad se ranije nisam usuđivala da vežbam bilo šta što ima veze sa kontaktom borbom misleći da to nije za mene i da jednostavno neću moći da se snađem. Sve bi to predstavljalo izlazak iz moje zone komfora, a na to nisam bila spremna. Ili sam tako mislila. Nakon kursa sam nastavila da vežbam, naučila sam kako da se nosim sa fizičkim i emocionalnim stresom, postala sam sigurnija, odlučnija i jača. Za mene-najbolja stvar ikad”.

Marina, Kragujevac

Testimonial Igor TRENING h188 150x150 - Prijem novih članova u početnu grupu
Igoru se, pored fizičkih tehnika samoodbrane, posebno dopao mentalni aspekt treninga

“Kao sportisti koji se ranije nije bavio borilačkim sportovima i veštinama, Krav Maga je predstavljala nepoznanicu. Kako je vreme odmicalo i kako sam stekao određeno iskustvo, mogu reći da me je Krav Maga oblikovala kako fizički, tako i psihički. Naime, pored tehničkih elemenata, na mene je veliki utisak ostavila mentalna strana koja mi je otvorila oči za mnoge stvari, ali me i podsetila kako, zašto i u kojoj meri treba da reagujem u određenim situacijama.”

Igor, Beograd

Screenshot 20221026 104155 1 150x150 - Prijem novih članova u početnu grupu
Marko je jedan od naših članova koju su sa nama, bukvalno, od samog početka

“Odluka da treniram Krav Magu je verovatno u top 5 odluka u celom životu. Pored rapidnog poboljšanja fizičke spreme i učenja tehnika samoodbrane, prisutno je stalno pomeranje granica koje mi se reflektuje (bar tako kažu moji prijatelji i poznanici) na sveukupno samopouzadanje, ali i podizanje kvaliteta života uopšte.”

Marko, Beograd

Trening u početnoj grupi uključuje grupne sesije nedeljno u trajanju od 60-75 minuta.  Pored toga trening uključuje i sledeće bonuse.

BONUS 1: Dodatne aktivnosti (vrednost 3000RSD)

Na raspolaganju su ti i dodatne aktivnosti poput tematskih treninga, treninga na otvorenom, Fight&Drills treninga (mnogo jaka i moćna stvar), sparinga, predavanja, gostujućih instruktora i treninga specifične tematike, seminarskog tipa, potpuno besplatno. Sve o dodatnim aktivnostima možeš pronaći na sledećem linku.

BONUS 2: Pristup našoj platformi “Hit & Run” (vrednost 1500RSD)

Pored predavanja, dobijaš i pristup našoj platformi za edukaciju sa analizama uličnih sukoba, taktičkim kvizovima, pojašnjenjima taktika i tehnika i detaljnim objašnjenjima određenih tehnika (ovo nam naša matična organizacija iz Izraela ne dozvoljava, ali za tebe ćemo s vremena na vreme zaobići ovo pravilo)

BONUS 3: Dnevnik treninga u PDF (vrednost 600 RSD)

Na početku svake sezone dobijaš dnevnik treninga u kojima možeš beležiti treninge, svoj napredak na fizičkom planu i u okviru njih, nekoliko treninga koja možeš da odradiš kući ukoliko želiš da ubrzaš napredak ili želiš da nadoknadiš trening koji si propustio u toku meseca.

BONUS 4: 30% popusta za naš online kurs “Upoznaj nasilje (vrednost 1500 RSD)

Dajemo i 30% popusta za prvi online kurs na našem jeziku koji se bavi tematikom nasilja i samoodbrane “Upoznaj nasilje”. U okviru kursa ćeš moći da saznaš mnogo o tipovima napadača, dinamici nasilja, kao i strategijama za izbegvanje i mirno rešavanje potencijalno nasilnih situacija

Nove članove primamo tokom čitave sezone. Dovoljno je da se prijaviš preko tastera na dnu ovog paragrafa. Ili ako si osoba koja više voli da stvari rešava brzim pozivom pozovi nas na 069.222.92.72.

Termini održavanja treninga su pondeljak i sreda od 21h i subota od 11h. Treninzi se održavaju u sali u Bulevaru Maršala Tolbuhina 38 ( bivša Goce Delčeva 38) na Novom Beogradu u sali od 140 kvadrata sa mekom podlogom (tatami strunjače).

Cena treninga je 4500 dinara za mesec dana. Plus 1000 dinara administrativnog honorara koji plaćaš samo jednom prilikom učlanjenja. Ali postoji jedna začkoljica. Ovo je cena ako želiš da vežbaš  minimum 3 meseca. Bez ugovora ili bilo kakvog obavezivanja. Tvoja reč će biti dovoljna. Želimo da radimo sa posvećenim, ozbiljnim ljudima koji su spremni da budu uključeni u svoj napredak.

Ova ponuda funkcioniše po principu “ko prvi dođe, prvi je uslužen.” Broj novih člnova je uvek ograničen zbog optimalnog učenja.

3 treninga nedeljno u trajanju od po 60-75 minuta

periodične tematske treninge seminarskog tipa

besplatne dodatne aktivnosti poput tematskih treninga i treninga na otvorenom

besplatna pristup platformi za dodatnu edukaciju

dnevnik u PDF-u koji sadrži domaće zadatke, testove, podsetnike i praćenje progresa

kupon za 30% popust za kurs ``Upoznaj nasilje``

Top