fbpx
1 ARENA - Arena - Beograd

ŠTARK ARENA

Štark /Beogradska/ Arena je najsavremenije višenamensko mesto za sport, kulturu, zabavu, izložbe, sajmove i druge manifestacije. Arena je objekat sa najmodernijom tehnologijom, univerzalne upotrebe, sofisticiranog marketinga, izuzetne udobnosti, sa sveobuhvatnom ponudom usluga za gledaoce i posetioce.

Naši treninzi se održavaju u savremenom trim kabinetu površine 120kvm sa strunjačama. Trim kabinet poseduje svu prateću opremu i obezbeđuje idealne uslove za trening. Sala se nalazi ispod severne tribine u ulazu 106.

Vežbači pored urednih i čistih prostorija, specijalne podloge, sistema za regulaciju temperature, multimedijalnih uređaja imaju na raspolaganju dve prostrane svlačionice sa tuševima i personalnim ormarićima za garderobu. Svim vezbačima omogućen je besplatan parking u krugu Arene, kao i maksimalna sigurnost, bezbednosti i privatnost. Lokacija Arene je takva da omogućava odličnu saobraćajnu povezanost sa svim delovima grada bilo da dolazite sopstvenim vozilom ili koristite javni prevoz.

TERMINI

Početna grupa: Ponedeljak-sreda-petak 21h
Napredna grupa: Utorak-četvrtak-petak 21h
Kurs samoodbrane za žene: Utorak-četvrtak 20h i subota 11h
KIDS program: Utorak-četvrtak 19h

KONTAKT

Predrag: 069/222 92 72
Nenad: 064/4 333 610

Top