Aktivnosti u maju

May the Krav be with you !

Kao i svake godine u maju, na početku ovog meseca organizujemo Star Wars trening.Proslavljamo Svetski dan Ratova zvezda, koji pada 4.maja. Samo što ćemo ga mi proslaviti 5.maja. Tako da naoštrite lightsaber-e jer će ovo bilo fenomenalna zabava i sjajno iskustvo. I biće totalno geek. Outfit u fazonu Star Wars-a je više nego poželjan.

Sparing je u drugoj polovini meseca, tačnije 20.maja. Čuvajte snagu za to, jer će vam sada stvarno biti potrebna. pravila si ista kao i do sada. Bezbednost na prvom mestu.

Trening na otvorenom će ovaj put imati zaista posebnu formu.  Biće koncipiran kao otvoreni seminar i otvoren za sve zainteresovane i sadržaće kombinaciju najatraktivnijih Krav Maga tehnika. Okvirni datum je 22.maj ali može doći i do pomeranja za vikend.

Višeboj je nešto što će vam stvarno ostati u sećanju , možda i kao utisak sezone. Datum još nismo odredili, je prosto želimo da sve dobro pripremimo i organizujemo. Verujte da će ovo biti miks svega. Obećavamo da će biti super interesantno. I naporno.

Feedback day je krajem meseca kada ćemo vam opet preneti nača zapažanja u pogledu napretka i ukazati na greške koje možete ispraviti kako bi ste bili još bolji i kako bi ste još brže usvojili znanje.

Naše prvo foto takmičenje će početi 1.maja i trajaće puna 2 meseca. Pošaljite nam vašu fotku koja vas povezuje sa Krav Magom ili je jednostavno označite sa #kravmagaserbia i okačite na Facebook Twitter ili Instagram. Najbolje fotografije će dobiti nekoliko nagrada. Više o tome pročitajte na sajtu u posebnoj temi posvećenoj pravilima učešća i samom konceptu takmičenja.

 

May the Krav be with you.

 

 

Top