Nova sezona treninga 2019 20 749x500 - Prijem članova u početnu grupu u Kragujevcu
1621

Prijem članova u početnu grupu u Kragujevcu

Drugari,

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo novu sezonu treninga u Kragujevcu koja će početi  3. oktobra. Istovremeno, početak nove sezone je vreme kada vršimo prijem novih članova u početnu grupu.

Ovo je sjajna prilika da započnete sa svojim Krav Maga treningom. Najbolji način da  usvojite bazične tehnike i stvorite pravu osnovu za dalji trening. Naučite kako da zaštitite sebe i svoje bližnje. Steknete veštine i znanja koja će vam omogućiti da iz sukoba izađete nepovređeni. I da unapredite sebe na mnogo polja.

5 1024x683 - Prijem članova u početnu grupu u Kragujevcu

Zašto je Krav Maga dobra ideja? Šta ću naučiti na treninzima?

-Naučićete refleksne i jednostavne tehnike samoodbrane. Naučićete kako da zaštitite sebe I svoje voljene. Kako da pravilo reagujete u nasilnoj situaciji. Reagujete preventivno ili primenite neku od tehnika izbegavanja

– Izgradićete samopouzdanja.Na zdrav način. Kroz seriju posebno osmišljenih vežbi i sopstveno postignuće svakodnevno ćete prevazilaziti svoje granice. I strah.

– Unapredićete kondiciju. Kroz izazovne vežbe i tehnike ćete unaprediti svaku od 10 fizičkih sposobnosti. Skinuti suvišne kilograme. Poboljšati sveukupno stanje organizma.

-Razvićete mentalne kapacitete. Razvićete situaciono opažanje. Poboljšati sposobnost rešavanja problema. Unaprediti koncentraciju

-Vežbaćete realistično. Onaj koji sprema za realnost. Stalne simulacije stvarnih sukoba i napada

-Bićete uključeni u jedan izuzetan trening režim. Režim od kog ćete imati višestruke koristi. Trening za koji ćete verovati da je sve ono što ste ikad tražili od treninga

Sigurni smo da ćete i sami okriti još desetine benefita koji proističu iz Krav Maga treninga.

I da se sada osvrnemo na početak rada za postojeće članove i standardne termine treninga koji će važiti za napredne i početne grupe treninga.

Slajder slika 5 - Prijem članova u početnu grupu u Kragujevcu

TERMINI REDOVNIH TRENINGA:

Start : 4. oktobar

Lokacija: LifeTime Fit teretana u Gradskom domu

Početna grupa:utorak-četvrtak 20:00-21:00h i subota 12-13h
Napredna grupa: utorak-četvrtak 21:00-22:00h i subota 13-14h

Ivan Cajetinac slika 3 1024x559 - Prijem članova u početnu grupu u Kragujevcu

Šta možete da očekujete na treningu:

-Pre svega, pozitivnu i ohrabrujuću atmosferu lišenu drila i militarističkog ophođenja prema vežbačima. Naš cilj je da vas ohrabrimo i ojačamo da sami prvazilazite svoje granice

-Organizaciju krojenu po meri vežbača I spremnu da odgovori na sve potrebe vežbača

-Najkvalitetniju instrukciju

-Zanimljiv, poučan i inspirativan trening

-Mnoštvo dodatnih besplatnih aktivnosti kreiranih da ubrzaju napreak I podrže napore sa treninga

-Inovativne programe koji opet treba da podrže vaš napredak I ostvarenje ciljeva

 

Nadamo se da ćemo i ove sezone podeliti uspehe, nadmašiti sebe na još jedan način i i da će Krav Maga načiniti bitnu pozitivnu promenu i napredak u životima svih nas. I ove sezone ne odustajemo od našeg bazičnog koncepta. Treniramo Krav Magu u celosti. Na ozbiljan i realističan način.

Kao i uvek , spremili smo brojne novine i inovacije koje će Krav Maga treninge učiniti zanimljivim, poučnim i koje će da vam pružiti još potpunije Krav Maga iskustvo.

Biće nam drago da vidimo poznata i nova lica na prvom treningu u ovoj sezoni.

Kida.

Top