Krav Maga women self defense
7029

Kurs samoodbrane za žene u Beogradu

Zamisli sledeće.
Lik za kog si mislila da te prati, zaista te prati.
Ali to si kasno shvatila, njegove ruke su već oko tebe…

Da li bi znala šta da
radiš ako bi se našla
u nasilnoj situaciji?
Možda se prepoznaješ u ovome

Ti voliš druženje, izlaske i uživanje u životu. Bružna si, pažljiva, puna života, pružaš ljubav i boriš se svakog dana u nepravednom svetu oko tebe. Daješ i činiš puno svakog dana. Ponekad posmatraš druge žene oko sebe i samo ti u glavu dođe misao, koju si jednom negde čula, da se svaka 3. žena u toku svog života suoči sa nasiljem. I onda se setiš…samo kad bi nestao taj glupi osećaj nesigurnosti i straha. I to ne samo zbog potpunih stranaca. Več tih par poznanika i ljudi koje usputno srećeš. Samo kad ti onih par likova, koji se uvek okupljaju na putu do prodavnice, ne bi izazivali osećaj nesigurnosti i neodlučnosti. Ili kad ti jezivi komšija sa sprata ispod, koji uvek stoji preblizu u liftu, ne bi izazivao neki neprijaatan osećaj. I ne zaboravi onog kolegu zbog kog prevrćeš oči, koji te stalno nešto dodiruje, koji stalno šalje poruke i uvek ima neki komentar na poslu koji je ti je degutantan. Pomalo je i on jeziv. I uvek je nekako tu kad si sama.

Nisi  jedina.

Ako ne preduzmeš ništa i praviš se da te stvari ne postoje, nećeš učiniti da nestanu. Još gore je da čekaš da se neke stvari dogode da bi preduzela nešto. Ali ne mora da bude tako. Zato je potrebno da pronađeš i veruješ u svoju snagu i kako sve možeš da zaštitiš sebe ili svoje voljene. Jer mi znamo jednu istinu.

Žene treba da budu jake, sigurne i spremne.

Ali zbog toga je ponekad potrebno da budeš veća od života, preuzmeš odgovornost za sebe i uradiš ono što je neophodno da se uradi. Potrebno da ne samo da pronađeš već i da izgradiš svoju snagu i naučiš kako sve možeš da zaštitiš sebe ili svoje voljene. Bez oklevanja. Bez straha.

Naš kurs ti može pomoći u tome.
Nauči kako da se odbraniš i
izbegneš nasilje za 90 dana
Najkompletniji kurs samoodbrane koji ćeš pronaći.  Realističan sistem koji će ti otkriti tvoju pravu snagu.
Način da svaka žena postane osnažena

Kurs samoodbrane koji smo nazvali “Atena”, po grčkoj boginji mudrosti i trezvenije strane rata, je jedinstven sistem za sve žene koje žele da steknu znanja kako da zaštitite sebe i druge, dok izgrađuju unutrašnju i spoljašnju snagu. Naš kurs je način na koji možete biti osnažene, sigurne u sebe i  svoje sposobnosti. Ovaj trening je za žene koje žele da se zaštite bez ograničenja. Ovo je najkompletniji, najrealističniji i najsvrsishodniji kurs samoodbrane koji ćete pronaći i  najsavršeniji trening za žene.

2 6 500x500 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
NCP 0156 500x500 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Dokazan sistem zasnovan na nauci i iskustvu

Broj 1 prednost kursa je što je potpuno razvijen na naučnim osnovama i iskustvima i podacima iz stvarnosti i, ujedno je, testiran u toj istoj realnosti, ne u sali. Preko 2 i po dekade isprobane prave samoodbrane iz stvarnih životnih situacija je pretočeno u trening za svaku osobu. Ovo je kurs zasnovan na podacima iz stvarnog sveta, potvrđenim naučnim podacima iz fiziologije, psihologije, neurologije, sociologije, andragogije itd. Kurs je predstavljen u zabavnom, živom, zanimljivom formatu dok vas vrlo temeljno priprema da zaštitite sebe i svoje najmilije.

Kurs koji je dizajniran kroz oči žena, za žene

Ovo je kurs zasnovan na podacima iz stvarnog sveta, kritičnim informacijama o izazovima sa kojima se suočavaju žene, uzimajući u obzir sve specifičnosti i razlike između muškaraca i žena, kao i prednosti koje žene mogu uspešno da iskoriste.

3 4 500x500 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
5 500x500 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Iza isključivo fizički taktika: pun spektar samoodbrane

Naš kurs zasnovan na najpouzdanijim taktikama za izbegavanje i prevazilaženja nasilja pre nego što se uopšte desi i dokazanim tehnikama za suočavanje sa nasiljem i njegovim posledicama. Atena je kurs koji se bavi i navikama i pravilnim ponašanjem, onim tzv “street smart” trikovima koje će ti omogućiti da izbegneš i preduprediš nasilje pre nego što dođe do prilike da se desi, ponašanjem par sekundi pre napada,  šta raditi tokom napada i onim što treba učiniti nakon napada. Plus otkrićemo ti niz alata kako da mogućnost upotrebe fizičkih tehnika svedeš na apsolutni minimum.

Tako izgleda dobar obrazac ponašanja: prevencija kao prioritet + odbrana kao poslednje sredstvo.

za žene koje žele da budu sigurnije i nauče kako mogu da zaštite sebe i svoje voljene

za žene koje žele da ojačaju svoje samopouzdanje

za žene koje žele da unaprede kondiciju i postanu snažnije

za žene koje su spremne da prevaziđu svoje granice i strahove

za žene koje su spremne da upoznaju svoju pravu snagu

za žene koje su spremne da se posvete cilju narednih 90 dana

Ako se pitaš šta ćeš dobiti na kursu, to su…

NAUČIĆEŠ STRATEGIJE, TAKTIKE I ALATE ZA IZBEGAVANJE POTENCIJALNO OPASNIH SITUACIJA

Cilj je uvek izbeći situaciju koja može da postane preteća, jer stavljamo jak akcenat na preventivne obrasce ponašanja i ranu identifikaciji opasnosti. Pokazaćemo ti kako da oslušneš i veruješ svojoj intuiciji, kako da na vreme primetiš da nešto nije u redu u tvom okruženju, kako da prepoznaš suptilne znakove da napad predstoji i vrlo važno, taktike kako da smiriš situaciju koristeći prave reči, govor tela I glas.

NAUČIĆEŠ TAKTIKE I TEHNIKE KRAV MAGE ZA ODBRANU U SLUČAJU NASILNE SITUACIJE

U devedeset devet od sto slučajeva, odgovor neće biti nasilje. To će biti izbegavanje ili postavljanje granica. Ali onaj jedan put kada je nasilje odgovor, nemojte se zavaravati, tad će to biti jedini odgovor. Savladaćeš  udarce, slabe tačke, kako da udariš da stvarno boli i instinktivne odbrane od udarca rukom, davljenja, hvatova, situacija na podu i obuhvata oko tela.

OVLADAĆEŠ PRAVILNIM REAGOVANJEM POD EKSTREMNIM STRESOM 

Ako bi trebalo da izaberem samo jednu stvar  iz samoodbrane koju bih morao da znam to bi bila KONTROLA STRESA. Ili straha, emocionalnog uzbuđenja, nazovite kako hoćete. Ko upravlja strahom, upravlja borbom. Ako dođe vreme da upotrebiš ovaj trening, bićeš spremna. Bez oklevanja. Bez straha. Tokom kursa ćeš biti podvrgnuta posebno odabranim metodama koje će ti pokazati kako možeš da se nosiš sa stresom nasilne situacije, kako da kontrolišeš svoje emocionalno uzbuđenje i da ti pokaže šta sve može da uradi tvoj borbenih duh..

SHVATIĆEŠ METODE I TRIKOVE KOJE KORISTE RAZLIČITI PRESTUPNICI

Saznaćete ne samo kako da izbegnete i predupredite nasilje i rešite konflikt bez borbe već ćete saznati i motive različitih prestupnika, tipove nasilja i napadača i kroz koje sve korake prolaze socijalno i asocijalno nasilje. Uvidećeš šta pokreće različite tipove napadača i kakva je dinamika nasilne situacije za svaki od tipova. Upoznaćeš i koje taktike će funkcionisati prilikom suočavanja sa potencijalnim napadom, kao i one koje treba izbegavati. Upoznaćeš kako rade I šta žele napdači, kako da prepoznaš I izbegneš njihove zamke.

NAUČIĆEŠ KAKO MOŽEŠ DA POSTAVIŠ GRANICE KOJE ĆE BITI TVOJA LINIJA ODBRANE

Da li ti se nekad desilo da nešto nisi želela ali si ipak rekla “DA”? Da li ti stvara nelagodu to kad ti poznanik ili kolega dodiruje kosu ili ramena, ono kao prijateljski, ali ti ne želiš da ispadneš nepristojna i sasečeš to ponašanje? Uvidećeš koliko su važne granice u samoodbrani, kako da ih postaviš da ih i drugi poštuju i zašto su granice tvoja najbolja dugoročna strategija da budeš bezbedna.

PUCAĆEŠ OD SAMOPOUZDANJA UTEMELJENOG NA TVOJIM KOMPETENCIJAMA

Mi verujemo da samopouzdanje proizilazi iz znanja i tako što iznova radiš ono što te je nekad plašilo. To je taj “krug kompetencija-samopouzdanja” koji počinje sa akcijom. Sa akcijom imamo polaznu tačku za razvoj kompetencija, jer ne možemo biti dobri ni u čemu dok ne probamo. Jednom kada počnete da radite stvari koje su vas nekada plašile vaše samopouzdanje se povećava, a kada smo sigurniji, pokušavamo nove stvari i učimo, ponovo dobijajući još više kompetencija

NAUČIĆEŠ KAKO DA KORISTIŠ ČUVENI PEPER SPREJ, ŠOKER I PRIRUČNA SREDSTVA

Da li si znala da u tvojoj torbi verovatno ima nekoliko predmeta koji mogu da se upotrebe za odbranu ili odvraćanje napada? Dobićeš priliku da vidiš šoker i peper sprej u akciji, upoznaš njihove prednosti nedostatke i  optimalnu taktiku za njihovu upotrebu.

NAPOKON ĆEŠ BITI U FORMI

Ili tačnije, radićeš 250 čučnjeva za 10 minuta ili čak 100 burpija za 10 minuta. Konačno ćeš da anuliraš tolike sate i sate sedenja i da izgradiš funkcionalnu snagu, tj. onu koja je potrebna za borbu ali i za svakodnevnicu.

DOBIĆEŠ ONO NAJVAŽNIJE-REALISTIČAN TRENING KOJI REPLICIRA STVARNOST

Osetićeš kako izgleda stvarni napad kroz potpunu replikaciju stvarnosti, simulacije i “role play” trening sa napadačima u punoj zaštitnoj opremi. Iznenadilo bi te na koliko mesta gde se uvežbava “realistična samoodbrana” uopšte ne praktikuje ovaj vid treninga. Kad je reč o realističnoj odbrani, simulacije, scenariji i “role play” su formati treninga koju je teško pobediti i jedini način da se zatvori jaz između stvarne situacije i treninga.

3 8 1024x683 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Šta kažu devojke koje su već završile kurs?
AFdZucry5rj6Dnt8PTcAbaLya12CosCDElgOs dON0Ag8ws954 p rw no edit 50085916360586 150x150 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Marina i dalje vežba tri puta nedeljno, iako je kurs završila pre 4 godine

“Nikad se ranije nisam usuđivala da vežbam bilo šta što ima veze sa kontaktom borbom misleći da to nije za mene i da jednostavno neću moći da se snađem. Sve bi to predstavljalo izlazak iz moje zone komfora, a na to nisam bila spremna. Ili sam tako mislila. Nakon kursa sam nastavila da vežbam, naučila sam kako da se nosim sa fizičkim i emocionalnim stresom, postala sam sigurnija, odlučnija i jača. Za mene-najbolja stvar ikad”.

Marina, Kragujevac

Jelena kurs za zene h188 150x150 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Jelena tvrdi da joj je učešće na kursu i dalje jedna od najboljih odluka koju je donela

“Učestvovala sam na kursu samoodbrane za žene i to mi je bila jedna od boljih stvari koje sam uradila za sebe. Tokom kursa postala sam svesnija opasnosti kojima su žene svakodnevno izložene, ali sam stekla i dobar uvid u psihu napadača. Sada se, uz naučene taktičke veštine za prevenciju napada, ali i tehnike samoodbrane osećam daleko sigurnije. Zbog ovog efekta sam nakon kursa morala da nastavim sa redovnim treninzima”

Jelena, Beograd

Testimonial Milica TRENING h188 1 150x150 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Milica i njeno iskustvo su primere kako i nakon napornog dana možeš da pronađeš snagu i učiniš nešto dobro za sebe

“Kreneš na trening, govoris sebi zašto ovo sebi radim nakon čitavog dana, šta će meni ovo u zivotu,ali ideš…a onda prođes kroz vrata sale i šta se dogodi? Celokupan stres dana i života, jednostavno svega, ostane ispred, a ti vidiš sve te ljude koji su došli isto kao i ti, da postanu bolji.I onda kreće….adrenalin skače,osmeh ne spada sa lica. I na kraju,budeš zadovoljan i srećan sto si dosao,bukvalno potpašeš sebe po ramenu”.

Milica, Beograd

za kursArtboard 1@2x 1 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
U okviru kursa samoodbrane dobijaš:
… a sve u svrhu toga da postaneš sigurnija, spremnija i jača:

Kurs samoodbrane traje 3 meseca i uključuje 36 treninga koji se održavaju 3x nedeljno u trajanju od 60-70 minuta. Na treninzima se uče instinktivne i refleksne tehnike Krav Mage za suočavanje sa nasiljem, taktike za izbegavanje sukoba i sve to pomoću metoda koje garantuju transfer znanja kako bi na kraju polaznice bile sposobne da se prepoznaju pretnje, preventivno reaguju ili se odbrane od širokog spektra situacija.

Pored toga kurs uključuje i dodatne besplatne bonuse i aktivnosti nezavisno do izabranog paketa:

2 BESPLATNA EBOOK-A

U toku kursa dobijate i dva besplatna ebook-a. Prvi ebook “Izbegni nasilje” se bavi taktika za izbegavanje nasilja, dok se drugi ebook “Budite bezbedni” sarži više od 200 trikova i procedura koje će učiniti tvoju svakodnevnicu sigurnijom.

3 tematska treninga

U okviru kursa imamo 3 posebna tematska treninga seminarskog tipa na kojima ćemo da pokrijemo jedinstvene situacije i koncepte koje ćete naći samo na Krav Maga treningu – više napadača, borbu unutar automobila i zaštitu 3. lica.

3 OUTDOOR TRENINGA

U kurs su uključeni su i treninzi na otvorenom tj.na realnim lokacijama, kao dodatak na redovnom trening režimu. Poenta treninga na otvorenom je da testiramo veštine u realnom okruženju.

SIMULACIJE

U toku kursa ćete imati minimum 3 scenario treninga sa napadačima u punoj zaštitnoj opremi, nekoliko simulacija realnih situacija i stalni “role play” trening koji će nam dati odgovarajući okvir i kontekst.

U zavisnosti od izabranog paketa su dostupne i sledeće aktivnosti:

ONLINE PREDAVANJA

Dobijaš i besplatan pristup za 4+ sata predavanjima vezanih za samoodbranu, tačnije detaljno objašnjenim strategijama i taktikama koje će ti pomoći da izbegneš i preduprediš nasilje, razumeš dinamiku nasilja, šta žele napadači i kako da hendluješ svakog od njih.

Konsultacije 1 na 1

Na 60 minutnoj online konsutaciji ćemo razgovorati i pravljenju plana lične bezbednosti, kao i o svim temama koje mogu da vas interesuju kad je u pitanju lična bezbednost ili bilo šta drugo što ste čule na online predavanjima

2 treninga 2 na 1

Individualni trening sa instruktorom u formi 2 vežbača i 1 jedan instruktor, gde radimo samostalno na eliminisanju svih slabosti u tehnikama i maksimalizaciji vaših snaga

VIDEO BAZA TEHNIKA

Video baza tehnika sa načinom izvođenja i ključnim principima i delovima tehnike koje služe kao podsetnik, tako da nikad ne zaboravite kako se izvodi tehnika

1 Corporate HEDER - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu

Početak kursa je planiran za utorak 18. APRIL 2024. godine. Termini održavanja treninga su utorak od 21h, četvrtak od 21h i subota od 10h. Treninzi se održavaju u sali u Bulevaru Maršala Tolbuhina 38 ( bivša Goce Delčeva 38) na Novom Beogradu u sali od 140 kvadrata sa mekom podlogom (tatami strunjače).

Realno, zapitaj se prvo samo jedno pitanje, koja je cena ako se u nasilnoj situaciji zamrzneš ili ne znaš kako da postupiš.

Realna cena ovakvog kursa je između 400-500 evra, jer ovakav nivo edukacije, strukturu kursa i alate koje koristimo da bismo imali što bolji transfer znanja nećete pronaći nigde. I to nije najvažnije. Najvažnije je koliko se mi sami investiramo u napredak i razvoj svake polaznice.

I pored svega toga, naša cena je mnogo niža. Ne za 15-20% kao uobičajena sniženja na koja si navikla, već za punih 40-50% u zavisnosti od toga koliku posvećenost želiš. Na raspolaganju su ti 3 paketa u zavisnosti od ciljeva i ličnih preferencija.

Ova ponuda važi do kraja ove godine, tačnije do 10.04.2024. godine. Nakon toga cena ponovo raste jer nam prijave u poslednji trenutak stvaraju dodatnu obavezu finog podešavanja treninga. I to nije jedino. Uvek preferiramo da radim sa ograničenim brojem posvećenih polaznica koje će shvatiti kurs ozbiljno. Svaki paket ima ograničen broj prijava. Onog trenutka kad budemo popunili predviđen broj mesta na paketu ili kursu, stopiraćemo dalju prijavu. Sledeća prilika za kurs će biti tek u oktobru 2024.

36 treninga od 60-75 minuta

3 scenarija, 6-10 simulacija i „role play“ treninga

3 tematska treninga

3 treninga na otvorenom

4+ sata online predavanja sa doživotnim pristupom*

1 na 1 konsultacije sa instruktorom*

Pristup video bazi tehnika sa kursa*

4 grupne sesije sa psihologom (uz doplatu)

Praktikum u PDF-u koji sadrži domaće zadatke, testove, podsetnike i praćenje progresa

Top