combat club 749x500 - Moramo da pričamo o Combat Club-u. Jer je odličan.
482

Moramo da pričamo o Combat Club-u. Jer je odličan.

Da li si od onih koji žele da izdvajaju od ostalih? Da li si spreman da za rezultat ideš korak dalje? Ovde ćeš pronaći sve što ti treba.

Ako si se pronašao u prethodnoj rečenici i ako si od onih koji se drže visokih standarda, žeiš da kontinuirano unapređuješ svoje veštine kako bi mogao da zaštitiš sebe i voljene i budeš u okruženju ljudi koji su na istom putu kao i ti, prestani da tražiš dalje. Ovde ćeš pronaći sve što ti treba.

Ovaj program vode instruktori sa višedecenijskim iskustvom u Krav Maga i praktičnom streljaštvu.

Za ljude poput tebe smo kreirali Combat Club: program obuke zasnovan na ekskluzivnoj maloj grupi vežbača osmišljen da vam pruži sve što vam je potrebno, od prvoklasne samoodbrane, praktičnog streljaštva i korišćenja vatrenog oružja, kao i taktičkog i mentalnog treninga. Program koji pruža ultimativno adrenalinsko iskustvo i uzbuđenje, personalizovanu instrukciju i najbolje metode za prenošenje znanja.

ŠTA JE COMBAT CLUB?

NCP 4403 1 624x1024 - Moramo da pričamo o Combat Club-u. Jer je odličan.

Combat Club je program koji će se održavati subotom i podrazumeva trening u 2 segmenta: rukovanje vatrenim oružjem i Krav Maga. Svake nedelje će se trenirati na određenu temu poput preciznog gađanja, drilova praktičnog streljaštva, rešavanja poligona, ali i odbrane od više napadača, odbrana od noža, odbrane od udaraca i slično. U program su inkorporirane i oblasti taktike, mentalnog treninga i borbenog kondicioniranja.

Nalazićemo se subotom pre podne na otprilike 2-3 sata u zavisnosti od tematike.Na kraju svakog treninga predveđene su simulacije, scenario trening i borba. Za pojedine teme iz Krav Mage, treninzi će se povremeno odvijati i na drugim lokacijama po unapred utvrđenom dogovoru.

ZA UČEŠĆE U PROGRAMU VAM NIJE POTREBNO APSOLUTNO NIKAKVO ISKUSTVO

ZA KOGA JE COMBAT CLUB?

 • za starije od 21 godine uz priložena uverenja da su sposobni za bavljenje pojačanom fizičkom aktivnošću, da nisu osuđivani i da se protiv njih ne vodi postupak pred sudom
 • za one koji žele da usvoje kritične veštine samoodbrane
 • za one koji cene iskustvo, ne boje se novih iskustava i žele budu deo prvoklasnog iskustva
 • za one koji nemaju vremena da se u toku radnih dana posvete bilo kojoj od ovih tema ili nemaju vremena da je obrađuju pojedinačno
 • za one kojima nije problem da stisnu zube, isprljaju se, uživaju u uzbuđenju, savladaju ego, budu posvećeni i spremni da nauče
 • za one koji žele da uživaju u svom postignuću i da unaprede sebe na različitim nivoima i postanu superiornije osobe
bullets ga7242176f 1920 1 1024x683 - Moramo da pričamo o Combat Club-u. Jer je odličan.

ŠTA ĆEŠ NAUČITI?

KAKO DA BEZBEDNO RUKUJEŠ  VATRENIM ORUŽJEM

Naučićeš pravila bezbednosti na strelištu i prilkom korišćenja oružja [to je osnov za svaku dalju nadogradnju. Naučićeš na koji način funkcioniše oružje i bezbednosne procedure kojih se svi moraju pridržavati.

OSNOVE PRAKTIČNOG STRELJAŠTVA

Savladaćeš tajne preciznog gađanja, pravilno povlačenje obarača potezanje oružja iz holstera, uvođenje metka u cev, angažovanje meta, prenos nišanske linije s jedne na drugu metu, kretanje, raznovrsne drilove koji treba da podignu tvoju veštinu, punjenje i pražnjenje oružja i rešavanje jednostavnih i kompleksnih poligona.

USVOJIĆEŠ VIŠE VEŠTINA ISTOVREMENO I UŠTEDETI VREME I NOVAC

Ako si želeo da se pozabaviš sličnim stvarima do sada si morao da platiš više stotina eura i vežbaš više stvari istovremeno, da se dovijaš sa vremenom. Ali ne više. Ovaj program ti pruža najbolje od različitih svetova u jednom pakovanju za 3x manje utrošenog vremena i za bar 4x manje novca.

PRINCIPE, TAKTIKE I TEHNIKE KRAV MAGE KAKO DA SE NOSIŠ SA NASILNOM SITUACIJOM

Naučićeš najrealnije taktike i tehnike kako da se nosiš sa stvarnim napadom kroz potpunu replikaciju stvarnosti, simulacije i “role play” trening, a ne samo izolovano učenje million tehnika bez realističnog okvira. Savladaćeš  udarce, odbrane od davljenja, gušenja, hvatova, napada palicom, nožem, pretnje pištoljem, ali i strategije i taktike za izbegavanje sukoba i konfliktnu komunikaciju. Pozabavićemo se i osnovnim i naprednim taktikama situacije sa više napadača, zaštite 3. lica i borbe na specifičnim lokacijama.

ŠTA JE TO 4D I KAKO SE RAZVIJA DINAMIKA NASILNIH SUKOBA

Napokon ćeš saznati motive, jednostavnu podelu na tipove nasilja i napadača i kroz koje sve korake prolaze socijalno i asocijalno nasilje. Uvidećeš šta pokreće različite tipove napadača i kakva je dinamika nasilne situacije za svaki od tipova. Upoznaćeš i koje taktike će funkcionisati prilikom suočavanja sa potencijalnim napadom, kao i one koje treba izbegavati.

KAKO DA BUDEŠ BOLJA OSOBA

Cela poenta programa je da postaneš bolja osoba .I to ne samo fizički i mentalno jer to će se svakako desiti. Već, da voliš i uživaš u tome što radiš. Ponovo pronađeš strast u sebi. Pokažeš svoj pravi duh. Sve su to stvari koje uzimamo ili zdravo za gotovo ili ih gurnemo u stranu “za neko bolje vreme” ili “kad budem imao više vremena” Taj osećaj da si se preporodio se ne može kupiti novcem.

KAKO PRAVILNO DA REAGUJEŠ POD STRESOM

Ako bi trebalo da izaberem samo jednu stvar  iz samoodbrane koju bih morao da znam to bi bila KONTROLA STRESA. Ili straha, emocionalnog uzbuđenja, nazovite kako hoćete. Ko upravlja strahom, upravlja borbom. Ako dođe vreme da upotrebiš ovaj trening, bićeš spreman. Bez oklevanja. Bez straha.

ČESTA PITANJA

KAKVA SU PRAVA I OBAVEZE U VEZI ČLANARINE?

Za učešće u program se plaća mesečna nadoknada. Politika je :Iskoristite termin ga ili ga izgubite! Ukoliko propustite čas neće biti nadoknađivanja .Ukoliko se čas mora otkazati usled lošeg vremena, odsustva instruktora ili bilo kojeg drugog razloga, biće zakazana nadoknada ili će se dodati više vremena na naredna 2 časa da se nadoknadi izgubljeni čas. Članstva su nepovratna i neprenosiva.

KAKVA JE STRUKTURA GRUPE?

Ovo je program koji podrazumeva rad u maloj grupi, do 10 učesnika. Nastojimo da obezbedimo sigurno, prijateljsko i kohezivno okruženje za trening. Ukoliko je vaše ponašanje nebezbedno ili ste nekompatibilnim sa grupom, od vas će se tražiti da napustite grupu.

ŠTA DOBIJAM OD OPREME?

Opšta lista opreme za Combat Club koju će obezbediti organizator izgleda ovako:

 • Zaštita za oči i uši – koju će obezbediti klub
 • Pištolj
 • Holster I dodatne torbice za okvire
 • Dodatni okviri za miniciju
 • Fokuseri za udaranje
 • Vežbovni noževi I pištolji
 • Airsoft oružje za simulacije I zaštitna oprema

ŠTA TREBA DA IMAM OD OPREME?

Oprema koju mora da ima učesnik:

 • štitnik za prepone
 • taktičke rukavice /opciono/
 • atletska odeća ili taktičke pantalone
 • guma za zube
 • bokserske (10oz) ili MMA rukavice
 • sportske patike
 • kačket

KAKO JE KONCIPIRAN TRENING?

Trening je koncipiran tako da se sastoji iz 2 segmenta. Prvi segment je rukovanje vatrenim oružjem I gađanje, dok je drugi segment rezervisan za Krav Magu. Oba segmenta traju po 60-90 minuta zavisno od tematike. Između segmenata je pauza od 15 minuta.

2 CORPORATE pocetna 1 - Moramo da pričamo o Combat Club-u. Jer je odličan.

KAD I GDE?

Kao što je rečeno, Combat Club će se sastajati subotom oko 09-10h u zavisnosti od dogovora sa članovima grupe. Ideja je da vežbamo neka 2-3h svakog vikenda. Okupljamo se na strelištu KS “Putnikovo” nadomak Kovačice, nekih 45 min vožnje od Beograda. Program će početi čim se sakupi dovoljan broj polaznika.

Zašto baš ova lokacija?

Reč je o privatnom strelištu koje možemo koristiti bez vremenskog limita sa uključenim dodatnim aktivnostima bez ikakvih ograničenja. Pri tom, strelište možemo potpuno modifikovati za naše potrebe. Plus, bićemo sami na strelištu, bez ikakvog ometanja. U ukupnoj računici ovo je 25% jeftinija varijanta iako je na prvi pogled dalja od Beograda.

PAKETI USLUGA

Top