Krav Maga women self defense
7008

Kurs samoodbrane za žene u Beogradu

Zamisli sledeće.
Lik za kog si mislila da te prati, zaista te prati.
Ali to si kasno shvatila, njegove ruke su već oko tebe…

Da li bi znala
šta da radiš u
nasilnoj situaciji?
Možda se prepoznaješ u ovome

Ti voliš druženje, izlaske i uživanje u životu. Bružna si, pažljiva, puna života, pružaš ljubav i boriš se svakog dana u nepravednom svetu oko tebe. Daješ i činiš puno svakog dana. Ponekad posmatraš druge žene oko sebe i samo ti u glavu dođe misao, koju si jednom negde čula, da se svaka 3. žena u toku svog života suoči sa fizičkim nasiljem. I onda se setiš…samo kad bi nestao taj glupi osećaj nesigurnosti i straha. Samo kad ti tih par bučnih likova koji se okupljaju na putu do prodavnice ne bi izazivali osećaj nesigurnosti i neodlučnosti. Ili kad ti jezivi komšija sa sprata ispod koji uvek stoji preblizu u liftu ne bi izazivao osećaj bespomoćnosti. I ne zaboravi onog kolegu zbog kog prevrćeš oči, koji te stalno nešto dodiruje, stalno pipka i koji stalno šalje poruke i uvek ima neki komentar na poslu koji je ti je degutantan. Pomalo je i on jeziv. I uvek je nekako tu kad si sama.

Nisi  jedina.

Ako ne preduzmeš ništa i praviš se da te stvari ne postoje, nećeš učiniti da nestanu. Još gore je da čekaš da se neke stvari dogode da bi preduzela nešto. Ali ne mora da bude tako. Zato je potrebno da pronađeš i veruješ u svoju snagu i kako sve možeš da zaštitiš sebe ili svoje voljene.

Žene treba da budu jake, sigurne i spremne.

Zbog toga je ponekad potrebno da budeš veća od života, preuzmeš odgovornost za sebe i uradiš ono što je neophodno da se uradi. Potrebno da ne samo da pronađeš već i da izgradiš svoju snagu i naučiš kako sve možeš da zaštitiš sebe ili svoje voljene. Bez oklevanja. Bez straha.

Naš kurs ti može pomoći u tome.
Najkompletniji kurs samoodbrane za
žene koji ćeš pronaći.
Ekskluzivna mala grupa polaznica. Premijum iskustvo. Realističan sistem koji će ti otkriti tvoju pravu snagu.
Način da svaka žena postane osnažena

Kurs samoodbrane koji smo nazvali “Atena”, po grčkoj boginji mudrosti i trezvenije strane rata, je jedinstven sistem za sve žene koje žele da steknu znanja kako da zaštitite sebe i druge, dok izgrađuju unutrašnju i spoljašnju snagu. Naš kurs je način na koji možete biti osnažene, sigurne u sebe i  svoje sposobnosti. Ovaj trening je za žene koje žele da se zaštite bez ograničenja. Ovo je najkompletniji, najrealističniji i najsvrsishodniji kurs samoodbrane koji ćete pronaći i  najsavršeniji trening za žene.

2 6 500x500 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
NCP 0156 500x500 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Dokazan sistem zasnovan na nauci i iskustvu

Broj 1 prednost kursa je što je potpuno razvijen na naučnim osnovama i iskustvima i podatcima iz stvarnosti i, ujedno je, testiran u toj istoj realnosti, ne u sali. Preko 2 i po dekade isprobane prave samoodbrane iz stvarnih životnih situacija je pretočeno u trening za svaku osobu. Ovo je kurs zasnovan na podacima iz stvarnog sveta, potvrđenim naučnim podacima iz fiziologije, psihologije, neurologije, sociologije, andragogije kao i kritičnim informacijama o izazovima sa kojima se suočavaju. Kurs je predstavljen u zabavnom, živom, zanimljivom formatu dok vas vrlo temeljno priprema da zaštitite sebe i svoje najmilije.

Dizajniran za malu grupu učesnica koje traže premijum iskustvo

Ovo je kurs sa ograničenim brojem učesnica (do 10 polaznica) koje traže najbolje iskustvo treninga, rezultate i alate za prenošenje znanja. Celokupna instrukcija je zasnovana na modelu evidence based learning, odnosno najboljim načinima za prenošenje, usvajanje i zadržavanje znanja. Mala grupa omogućava punu pažnju instruktora i mogućnost da se svakoj učesnici pristupi individualno i da se ispravi i najmanja greška i postigne mnogo brže i bolje usvajanje i zadržavanje tehnika.

3 4 500x500 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
5 500x500 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Iza isključivo fizički taktika: pun spektar samoodbrane

Naš kurs zasnovan na najpouzdanijim taktikama za izbegavanje i prevazilaženja nasilja pre nego što se uopšte desi i dokazanim tehnikama za suočavanje sa nasiljem i njegovim posledicama. Kurs koji se bavi navikama i pravilnim ponašanjem, onim tzv “street smart” trikovima koje će ti omogućiti da izbegneš i preduprediš nasilje pre nego što dođe do prilike da se desi, ponašanjem par sekundi pre napada,  šta raditi tokom napada i onim što treba učiniti nakon napada. Plus otkrićemo ti niz alata kako da mogućnost upotrebe fizičkih tehnika svedeš na apsolutni minimum.

Tako izgleda dobar obrazac ponašanja: prevencija kao prioritet + odbrana kao poslednje sredstvo.

za žene koje žele da budu sigurnije i nauče kako mogu da zaštite sebe i svoje voljene

za žene koje žele da ojačaju svoje samopouzdanje

za žene koje žele da unaprede kondiciju i postanu snažnije

za žene koje su spremne da prevaziđu svoje granice i strahove

za žene koje su spremne da upoznaju svoju pravu snaagu

IMG 1650 1024x683 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Ako se pitaš šta ćeš dobiti na kursu, to su…

STRATEGIJE, TAKTIKE I ALATE ZA IZBEGAVANJE POTENCIJALNO OPASNIH SITUACIJA

Cilj je uvek izbeći situaciju koja može da postane preteća, jer stavljamo jak akcenat na preventivne obrasce ponašanja i ranu identifikaciji opasnosti. Pokazaćemo ti kako da oslušneš i veruješ svojoj intuiciji, kako da na vreme primetiš da nešto nije u redu u tvom okruženju, kako da prepoznaš suptilne znakove da napad predstoji i vrlo važno, taktike kako da smiriš situaciju koristeći prave reči, govor tela I glas.

PRINCIPE, TAKTIKE I TEHNIKE KRAV MAGE KAKO DA SE NOSIŠ SA NASILNOM SITUACIJOM

U devedeset devet od sto slučajeva, odgovor neće biti nasilje. To će biti izbegavanje ili postavljanje granica. Ali onaj jedan put kada je nasilje odgovor, nemojte se zavaravati, tad će to biti jedini odgovor. Savladaćeš  udarce, slabe tačke, kako da udariš da stvarno boli i instinktivne odbrane od udarca rukom, davljenja, hvatova, situacija na podu i obuhvata oko tela.

KAKO DA PRAVILNO REAGUJEŠ POD EKSTREMNIM STRESOM I PREVAZIĐEŠ NEGATIVNE EMOCIJE

Ako bi trebalo da izaberem samo jednu stvar  iz samoodbrane koju bih morao da znam to bi bila KONTROLA STRESA. Ili straha, emocionalnog uzbuđenja, nazovite kako hoćete. Ko upravlja strahom, upravlja borbom. Ako dođe vreme da upotrebiš ovaj trening, bićeš spremna. Bez oklevanja. Bez straha. Tokom radinoce ćeš biti podvrgnuta posebno odabranim metodama koje će ti pokazati kako možeš da se nosiš sa stresom nasilne situacije, kako da kontrolišeš svoje emocionalno uzbuđenje i da ti pokaže šta sve može da uradi tvoj borbenih duh..

SHVATIĆEŠ METODE I TRIKOVE KOJE KORISTE RAZLIČITI PRESTUPNICI

Na više od 5h online predavanja saznaćete ne samo kako da izbegnete i predupredite nasilje i rešite konflikt bez borbe već ćete saznati i motive različitih prestupnika, tipove nasilja i napadača i kroz koje sve korake prolaze socijalno i asocijalno nasilje. Uvidećeš šta pokreće različite tipove napadača i kakva je dinamika nasilne situacije za svaki od tipova. Upoznaćeš i koje taktike će funkcionisati prilikom suočavanja sa potencijalnim napadom, kao i one koje treba izbegavati. Upoznaćeš kako rade I šta žele napdači, kako da prepoznaš I izbegneš njihove zamke.

NAUČIĆEŠ KAKO MOŽEŠ DA POSTAVIŠ GRANICE KOJE ĆE BITI TVOJA LINIJA ODBRANE

Da li ti se nekad desilo da nešto nisi želela ali si ipak rekla “DA”? Da li ti stvara nelagodu to kad ti poznanik ili kolega dodiruje kosu ili ramena, ono kao prijateljski, ali ti ne želiš da ispadneš nepristojna i sasečeš to ponašanje? Uvidećeš koliko su važne granice u samoodbrani, kako da ih postaviš da ih i drugi poštuju i zašto su granice tvoja najbolja dugoročna strategija da budeš bezbedna.

PUCAĆEŠ OD SAMOPOUZDANJA UTEMELJENOG NA TVOJIM KOMPETENCIJAMA

Mi verujemo da samopouzdanje proizilazi iz znanja i tako što iznova radiš ono što te je nekad plašilo. To je taj “krug kompetencija-samopouzdanja” koji počinje sa akcijom. Sa akcijom imamo polaznu tačku za razvoj kompetencija, jer ne možemo biti dobri ni u čemu dok ne probamo. . Jednom kada počnete da radite stvari koje su vas nekada plašile vaše samopouzdanje se povećava, a kada smo sigurniji, pokušavamo nove stvari i učimo, ponovo dobijajući još više kompetencija

KAKO DA KORISTIŠ ČUVENI PEPER SPREJ, ŠOKER I PRIRUČNA SREDSTVA

Da li si znala da u tvojoj torbi verovatno ima nekoliko predmeta koji mogu da se upotrebe za odbranu ili odvraćanje napada? Dobićeš priliku da vidiš šoker i peper sprej u akciji, upoznaš njihove prednosti nedostatke i  optimalnu taktiku za njihovu upotrebu.

NAPOKON ĆEŠ BITI U FORMI

Ili tačnije, radićeš 250 čučnjeva za 10 minuta ili čak 100 burpija za 10 minuta. Konačno ćeš da anuliraš tolike sate i sate sedenja i da izgradiš funkcionalnu snagu, tj. onu koja je potrebna za borbu ali i za svakodnevnicu.

DOBIĆEŠ ONO NAJVAŽNIJE-REALISTIČAN TRENING KOJI REPLICIRA STVARNOST

Osetićeš kako izgleda stvarni napad kroz potpunu replikaciju stvarnosti, simulacije i “role play” trening sa napadačima u punoj zaštitnoj opremi. Iznenadilo bi te na koliko mesta gde se uvežbava “realistična samoodbrana” uopšte ne praktikuje ovaj vid treninga. Kad je reč o realističnoj odbrani, simulacije, scenariji i “role play” su formati treninga koju je teško pobediti i jedini način da se zatvori jaz između stvarne situacije i treninga.

3 8 1024x683 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Šta kažu devojke koje su već završile kurs?
AFdZucry5rj6Dnt8PTcAbaLya12CosCDElgOs dON0Ag8ws954 p rw no edit 50085916360586 150x150 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Marina i dalje vežba tri puta nedeljno, iako je kurs završila pre 4 godine

“Nikad se ranije nisam usuđivala da vežbam bilo šta što ima veze sa kontaktom borbom misleći da to nije za mene i da jednostavno neću moći da se snađem. Sve bi to predstavljalo izlazak iz moje zone komfora, a na to nisam bila spremna. Ili sam tako mislila. Nakon kursa sam nastavila da vežbam, naučila sam kako da se nosim sa fizičkim i emocionalnim stresom, postala sam sigurnija, odlučnija i jača. Za mene-najbolja stvar ikad”.

Marina, Kragujevac

Jelena kurs za zene h188 150x150 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Jelena tvrdi da joj je učešće na kursu i dalje jedna od najboljih odluka koju je donela

“Učestvovala sam na kursu samoodbrane za žene i to mi je bila jedna od boljih stvari koje sam uradila za sebe. Tokom kursa postala sam svesnija opasnosti kojima su žene svakodnevno izložene, ali sam stekla i dobar uvid u psihu napadača. Sada se, uz naučene taktičke veštine za prevenciju napada, ali i tehnike samoodbrane osećam daleko sigurnije. Zbog ovog efekta sam nakon kursa morala da nastavim sa redovnim treninzima”

Jelena, Beograd

Testimonial Milica TRENING h188 1 150x150 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu
Milica i njeno iskustvo su primere kako i nakon napornog dana možeš da pronađeš snagu i učiniš nešto dobro za sebe

“Kreneš na trening, govoris sebi zašto ovo sebi radim nakon čitavog dana, šta će meni ovo u zivotu,ali ideš…a onda prođes kroz vrata sale i šta se dogodi? Celokupan stres dana i života, jednostavno svega, ostane ispred, a ti vidiš sve te ljude koji su došli isto kao i ti, da postanu bolji.I onda kreće….adrenalin skače,osmeh ne spada sa lica. I na kraju,budeš zadovoljan i srećan sto si dosao,bukvalno potpašeš sebe po ramenu”.

Milica, Beograd

U okviru kursa samoodbrane dobijaš:
… a sve u svrhu toga da postaneš sigurnija, spremnija i jača:

Kurs samoodbrane traje 3 meseca i uključuje 36 treninga koji se održavaju 3x nedeljno u trajanju od 60-70 minuta. Na treninzima se uče instinktivne i refleksne tehnike Krav Mage za suočavanje sa nasiljem, taktike za izbegavanje sukoba i sve to pomoću metoda koje garantuju transfer znanja kako bi na kraju polaznice bile sposobne da se odbrane od širokog spektra situacija.

Pored toga kurs uključuje i dodatne bonuse i aktivnosti
BONUS 1: Više od 5h online predavanja (vrednost 3490RSD)

Dobijaš i besplatan pristup predavanjima vezanim za samoodbranu, tačnije detaljno objašnjenim strategijama i taktikama koje će ti pomoći da izbegneš i preduprediš nasilje, razumeš šta žele napadači, kako da hendluješ svakog od njih i kako da ugradiš bezbednosne procedure  svoju svakodnevnicu.Ukupno više od 5h negeneričkih predavanja sa primerima namenjenih isključivo samoodbrani za žene.

BONUS 2: 3 tematska treninga (vrednost 3600RSD)

U okviru kursa imamo 3 posebna tematska treninga seminarskog tipa na kojima ćemo da pokrijemo jedinstvene situacije i koncepte koje ćete naći samo na Krav Maga treningu – više napadača, borbu unutar automobila i zaštitu 3. lica.

BONUS 3: 3 treninga na otvorenom (vrednost 3600RSD)

Pored toga, uključeni su i treninzi na otvorenom tj.na realnim lokacijama, kao dodatak na redovnom trening režimu. Poenta treninga na otvorenom je da testiramo veštine u realnom okruženju.

BONUS 4: Naše tajno oružje-praktikum u PDF formatu (vrednost 999RSD)

Dobijate naše tajno oružje, praktikum, koj je pravo malo umetničko delo, u kom beležite bukvalno sve što učite na kursu, rešavate zadatke i pratite ostvarenost domaćih zadataka. Ujedno, možete da pratite i svoj napredak na fizičkom planu.

BONUS 5: Scenario trening, simulacije i “role play” trening

U toku kursa ćete imati minimum 3 scenario treninga sa napadačima u punoj zaštitnoj opremi, nekoliko simulacija realnih situacija i stalni “role play” trening koji će nam dati odgovarajući okvir i kontekst u kome možemo da koristimo naše veštine izbegavanja i suočavanja sa nasiljem.

BONUS 6: 2 besplatna ebook-a (vrednost 2400RSD)

U toku kursa dobijate i dva besplatna ebook-a. Prvi ebook “Izbegni nasilje” se bavi taktika za izbegavanje nasilja, dok se drugi ebook “Budite bezbedni” sarži više od 200 trikova i procedura koje će učiniti tvoju svakodnevnicu sigurnijom.

BONUS 7: Besplatan pristup našoj edukativnoj platformi “Hit & Run” za vreme trajanja kursa (vrednost 999RSD)

Pored predavanja, dobijaš i pristup našoj platformi za edukaciju sa analizama uličnih sukoba, taktičkim kvizovima, pojašnjenjima taktika i tehnika i detaljnim objašnjenjima određenih tehnika (ovo nam naša matična organizacija iz Izraela ne dozvoljava, ali za tebe ćemo s vremena na vreme zaobići ovo pravilo).

U okviru kursa su, uz doplatu uključene i 4 grupne sesije sa psihologom u trajanju od po 60 minuta po posebno skrojenom planu koji treba da podrži naše napore sa treninga.

Realna cena ovakvog kursa je oko 450-500 eura, jer ovakav nivo edukacije, strukturu kursa i alate koje koristimo da bismo imali što bolji transfer znanja nećete pronaći nigde. I to nije najvažnije. Najvažnije je koliko se mi sami investiramo u napredak i razvoj svake polaznice.

I pored svega toga, naša cena je mnogo niža. Ne za 15-20% kao uobičajena sniženja na koja si navikla, već za punih 50%.

Cena je 25000 dinara za sva 3 meseca kursa. Cen važi do 25.septembra 2023.godine. I još možeš da ga platiš u dve rate, prvu ratu nakon prvog treninga, a drugu za 15 dana.

Početak kursa je planiran za ponedeljak 2.OKTOBAR 2023. godine. Termini održavanja treninga su ponedeljak-sreda-petak od 16 do 17h. Treninzi se održavaju u sali u Bulevaru Maršala Tolbuhina 38 ( bivša Goce Delčeva 38) na Novom Beogradu u sali od 140 kvadrata sa mekom podlogom (tatami strunjače).

3 11 1024x683 - Kurs samoodbrane za žene u Beogradu

Ova ponuda važi do 25 septembra. Nakon toga cena ponovo raste jer mi prijave u poslednji trenutak stvaraju dodatnu obavezu finog podešavanja treninga. I to nije jedino. U ovom slučaju želimo da prenesemo maksimalnu količinu znanja i zato radimo sa ograničenim brojem polaznica,jer jedino tako mogu da pružim individualni pristup i što bolje prenesem suštinu. Onog trenutka kad budemo popunili predviđen broj mesta na kursu, stopiraćemo dalju prijavu. Sledeću šansu za učešće na kursu ćete imati tek naredne godine.

36 treninga od 60-75 minuta

6+ sati online predavanja sa doživotnim pristupom

4 grupne sesije sa psihologom (uz doplatu)

3 tematska treninga

3 treninga na otvorenom

3 scenarija, 6-10 simulacija i „role play“ treninga

Praktikum u PDF-u koji sadrži domaće zadatke, testove, podsetnike i praćenje progresa

Potpuno besplatan pristup našoj edukativnoj online platformi ``Hit & Run`` i svim sadržajima

Top